«Θα πάρουμε την άδεια»

«Θα πάρουμε την άδεια»

Σχεδόν για όλα τα θέματα που αφορούν το τελευταίο διάστημα τον Ηρακλή, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα της αδειοδότησης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο Ηρακλής θα τα καταφέρει: «Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες, αλλά θα επιδιώξουμε και θα καταφέρουμε να πάρουμε την άδεια. Πέρυσι μην ξεχνάτε πως ήταν πολύ χειρότερες οι συνθήκες».

Σε ερώτηση για πιθανή συμμετοχή και του Ευάγγελου Μυτιληναίου, ο πρόεδρος του Ηρακλή εμφανίστηκε και πάλι αισιόδοξος: «Ο Μυτιληναίος με τον όγκο και το βεληνεκές του, στέκεται δίπλα σε αυτή τη προσπάθεια και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε μια πιο γρήγορη εξυγίανση. Έχει τεράστια δυναμική στην Ελλάδα.

Αυτοί που σχεδιάζουν διάφορα στον Ηρακλή, να γνωρίζουν ότι εκτός από τον κόσμο του, έχει δίπλα του και μεγάλους επιχειρηματίες όπως ο κύριος Μυτιληναίος. Πάντως το 30% των υποθέσεων που υπολείπεται, καλύπτεται ακόμη κι αν δεν βοηθήσει ο κύριος Μυτιληναίος.

Νομίζω, πάντως, ότι θα πάμε σε μια καινούργια συνεργασία πιο ώριμη πλέον. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ενδείξεις από τον κύριο Μυτιληναίο».

Στη συνέχεια, μίλησε για κάποιες υποθέσεις που απασχολούν το σύλλογο και έχουν να κάνουν με πρόσωπα: «Θα λυθεί σύντομα η υπόθεση με τον Γιώργο Ιωαννίδη, ενώ με τον κ. Κωφίδη έχει γίνει μια βασική συμφωνία και λύθηκε μια παρεξήγηση. Αυτό μάλιστα θα αποτυπωθεί κι εγγράφως. Είναι τυπικό το θέμα με Ουζουνίδη, θα λυθεί και το θέμα του Μπουμπένκο, στον οποίο χρωστάμε περίπου 20.000 ευρώ.

Πληρώνεται κανονικά η δόση του Βέρα. Αυτή την εβδομάδα θα δούμε και τις περιπτώσεις του Μιλάνο και του Λέκι, έχουμε χρόνο για αυτό. Λύθηκε το θέμα του Σαρακατσάνου, έδειξε το παιδί πολύ καλή διάθεση. Θα πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ σε όσους το αξίζουν. Έδειξε απόλυτη κατανόηση ο Αχιλλέας.

Θα κλείσουμε το θέμα του Βούκοβιτς επίσης. Με το Ντάλα Μπόνα υπάρχει ένα υπόλοιπο, έδειξε καλή διάθεση πέρυσι κι ελπίζουμε να δείξει και φέτος. Υπάρχουν οφειλές σε Παπαζαχαρία και Νεντίδη και είμαστε σε επαφές με τους δικηγόρους τους και πιστεύουμε πως δεν θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα.

Οι εκκρεμείς περιπτώσεις είναι λιγότερες από δέκα, πράγμα που σημαίνει πως όπως αντιμετωπίσαμε έναν ορυμαγδό χρεών, θα αντιμετωπίσουμε και αυτά που έρχονται. Θέλουμε να στείλουμε κι ένα μήνυμα σε όσους επιδιώκουν να κερδίσουν στα χαρτιά, όσα δεν μπορούν στο γήπεδο.

Υπήρξαν χειρότερες στιγμές πέρυσι, από ότι φέτος. Πέρυσι δεν υπήρχε φάκελος και σήμερα μιλάμε για το λιγότερο από 30%. Πέρυσι δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία και πληρωμές. Πέρυσι χρωστούσαμε 128.000 ευρώ στον Ιωαννίδη και φέτος χρωστάμε 47.000 ευρώ».

Αναφερόμενος στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, ο Γιάννης Τάκης, τόνισε: «Φιλοδοξώ πως αν φέτος ξεκινήσουμε το σχεδιασμό το Μάιο και όχι αρχές Αυγούστου, θα έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε τον Ηρακλή που όλοι ονειρευόμαστε».

Τέλος, μίλησε και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Βασίλη Χατζηπαναγή: «Ο κύριος Χατζηπαναγής ενημερώθηκε από το κύριο Κεσόπουλο και νομίζω ότι τη Δευτέρα θα εκδώσει και μια σχετική ανακοίνωση. Τη φανέλα που είχα στι δωμάτιο μου την έχω δώσει στο γιο μου».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved