«Πρωτάθλημα με… Ψωμιάδη!»

«Πρωτάθλημα με… Ψωμιάδη!»

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, αποτύπωσε με τα λεγόμενά του στον «NovaΣΠΟΡ FM», ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Απογοητευμένος από τα διοικητικά της ΑΕΚ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι o μόνος που ενδέχεται να ενδιαφερθεί είναι για την ομάδα είναι ο Σταύρος Ψωμιάδης!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πίκρα, πίκρα, πίκρα. Από άγνοια γίνονται αυτά, ο κόσμος δεν ξέρει ότι η ΑΕΚ είναι υπό διάλυση, όπως και από αγωνιστικά είναι υπό διάλυση. Από το αεροδρόμιο και τα πανηγύρια, στον διασυρμό του Καραϊσκάκη. Στην αρχή πήγανε όλα καλύτερα, δεν μπορεί κανείς από τον κόσμο της ΑΕΚ να πει ότι θέλει την ομάδα να τη δει στην Football League2.  Ευχή και κατάρα είναι η ΑΕΚ.  Είναι όλοι υπαίτιοι για  αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη, αδιαφόρησαν οι διοικούντες και έπρεπε ο Δημητριάδης να πει ότι τελείωσε το πανηγύρι στη Τούμπα. Υπάρχει και μια αξιοπρέπεια, ο διασυρμός οδήγησε εδώ την ΑΕΚ».

Για τις φήμες που θέλουν τον Παππά να αποχωρεί από την ΑΕΚ:

«Δεν πρέπει να φύγει, αλλά και να το κάνει  πάντα θα υπάρχει κάποιος έστω και την τελευταία στιγμή να δώσει το φιλί της ζωής στην ΑΕΚ. Ο Παππάς δεν βγήκε να το πει επίσημα, πιστεύω ότι πρέπει να βγει και να μιλήσει επίσημα.  Η ΑΕΚ θα πολεμάει και θα παλεύει μέχρι το τέλος. Όποιος και να είναι, ακόμα και ο Αλ Καπόνε. Εμείς είμαστε ο λαός της ΑΕΚ, χάθηκε το μεγάλο όνειρο με τον Νικολαΐδη δεν θα ξαναγίνει τίποτα μεγάλο στην ομάδα αφού δεν μπόρεσε ο «Ντέμαρος», τελείωσε το έργο.
Ο Μελισσανίδης που για μένα είναι η ελπίδα της ΑΕΚ δεν έχει δώσει λεφτά παρά μόνο κάτι λαχνούς. Όλα είναι στο μυαλό μας, όσο χωριζόμαστε σε Μελισσανιδικούς και  Νικολαϊδικούς, έχουμε χάσει το τρένο.
Μέχρι τότε η ΑΕΚ θα κρέμεται από την τσέπη του Παππά και του Νοτιά, αλλά αν η περίπτωση του Δαλακούρα αξιοποιηθεί, νομίζω ότι κάτι μπορεί να γίνει. Αν δεν βρεθεί θα έχουμε πρόβλημα.
Ο μόνος που μπορεί να ενδιαφερθεί θα είναι ο γιος του Ψωμιάδη. Εκεί θα καταλήξουμε. Αν είναι όμως να μας δώσει πρωτάθλημα ας έρθει».

Για τον Σταύρο Αδαμίδη:

«Δεν υπάρχει η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Σταύρος ο Αδαμίδης. Είναι τίμιος και αξιοπρεπής, όμως δεν είναι για πρόεδρος, δεν μπορεί. Δεν υπάρχει ηγέτης στην ΑΕΚ. Από τότε που έφυγε ο Ντέμης δεν υπάρχει ηγέτης στην ομάδα».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved