«Διορία να δω τα χρέη»

«Διορία να δω τα χρέη»

Για το ενδεχόμενο να αναμειχθεί στα διοικητικά της ΑΕΚ μίλησε και πάλι ο Κώστας Μακρής, λέγοντας πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΠΑΕ, αλλά θέλει να δει πόσα είναι τα χρέη πρώτα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα aekvoice.gr, τόνισε αρχικά: «Τα περισσότερα από αυτά που διαβάζω και ακούω στο ραδιόφωνο είναι ανακρίβειες. Ψευτιές. Μέχρι και την οικογένειά μου ανακάτεψαν στις επιχειρήσεις μου και να φανταστείτε ότι είμαι ακόμα σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Ένας είναι ο Κώστας ο Μακρής. Εγώ έχω την διεύθυνση των επιχειρήσεών μου και κανένας άλλος».

Για το πόσο είναι προχωρημένες οι επαφές του με τους μετόχους της ΠΑΕ, υποστήριξε: «Έχουμε κάνει δύο συναντήσεις με τον κ. Παππά. Τους είχα πει να μείνουν κρυφές, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Όλα βγήκαν στην φόρα και με ενόχλησε. Ξέρω ότι πρέπει να μείνουν οι νυν μέτοχοι της ΑΕΚ, όταν μπω, για να έχουν μία εγγύηση για τα χρέη. Στις συναντήσεις αυτές ο κ. Παππάς μου είπε ότι ψάχνει ανθρώπους να μπουν τώρα και να βάλουν άμεσα τα χρήματα, αφού υπάρχει το θέμα της αδειοδότησης που πνίγει την ομάδα. Εγώ το αρνήθηκα. Τους εξήγησα ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Θα πρέπει πρώτα να δω ποια είναι τα χρέη της ΠΑΕ, που χρωστάει και πόσοι παίκτες πρέπει ακόμα να πληρωθούν και στη συνέχεια αν δω ότι αυτά τα χρέη δεν είναι υπερβολικά να μπω. Τους καταλαβαίνω. Τους ζήτησα μία διορία 2, 3 μέχρι 6 μηνών για να γίνει ένας έλεγχος. Τους το ζήτησα και δεν με αφήνουν. Δεν θα αποφασίσω όμως εγώ γι’ αυτό. Η εταιρία που έχω στην Ελλάδα θέλω να κάνει τον έλεγχο».

Για το αν γνωρίζει πόσα είναι τα χρέη της ΠΑΕ, είπε: «Δεν ξέρω πόσα είναι ακριβώς τα χρέη της ΑΕΚ. Άλλοι λένε 30, 40 εκ. ευρώ και άλλοι 80 εκ. ευρώ. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα χρέη πρέπει να πληρωθούν από τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν. Κάθε χρονιά πρέπει να βγαίνει ένας προϋπολογισμός, ώστε ο κόσμος να γνωρίζει τι συμβαίνει στην ομάδα».

Για το πλάνο συνεργασίας με τους μετόχους, ο Κώστας Μακρής, υπογράμμισε: «Εμείς θα είμαστε εγγυητές για να δουλεύει σωστά η ομάδα. Μιλάμε για ένα 25% στον καθένα. Αυτά τα τέσσερα άτομα θα έχουν εκπροσώπους (Παππάς, Νοτιάς, Χατζηιωάννου κι εγώ), θα συναντιόνται μια φορά το μήνα και θα έρχονται ο προπονητής και ο πρόεδρος για να παίρνουν αποφάσεις. Εγώ δεν θέλω να πληρώνω μόνο τα χρέη. Θέλω να φτιάξω μία ομάδα. Να κάνω και πάλι την ΑΕΚ μεγάλη. Δεν θέλω διαφήμιση, ούτε ο κόσμος να ξέρει πόσα λεφτά έχω».

Για το αν μίλησαν για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μακρής ξεκαθάρισε πως δεν έθιξαν το θέμα. Τέλος, για το σε ποια φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, επισήμανε: «Είμαι ανοιχτός. Το θέμα όμως παραμένει στάσιμο. Δεν είμαστε ούτε μακριά ούτε κοντά. Η ΑΕΚ χρειάζεται χρήματα αυτή τη στιγμή. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου θα πάρει κάποια. Το ίδιο αν καταφέρει και βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θέλω να δίνω ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved