Pregame Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστ.

Pregame Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστ.

Δύο Θρύλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους για έναν ιερό σκοπό. Το Onsports βρίσκεται στο Φάληρο και σας μεταφέρει live το κλίμα και τις εκδηλώσεις υποδοχής του Ερυθρού Αστέρα.

Το Onsports βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο όπου θα σας μεταφέρει τα πάντα από το φιλικό με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη.

17:23 Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου για το «αδερφικό» φιλικό.

17:39 Με καθυστέρηση, λόγω κίνησης, έφτασε η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και άμεσα ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου, όπου το «παρών» έδωσε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, ο παλαίμαχος άσος των δύο συλλόγων, Μίλος Σέσιτς, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Νικολόφσκι, ο τεχνικός των Σέρβων Ρόμπερτ Προσινέτσκι και ο άσος της ομάδας, Αλεξάντερ Γιέβτιτς.

Η πρώτη ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου ήταν για τον Μίλος Σέστιτς, αναφορικά με τα συναισθήματά του που βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι φανταστικά. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό».

Στην συνέχεια, μίλησε ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι για το πως βλέπει το φιλικό: «Πραγματικά έχουμε να κάνουμε με πρωταθλητές. Είναι σημαντικό γεγονός. Θα δούμε ένα καλό αγώνα. Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, και μιλάμε για νέους παίκτες, θα αποκτήσουν καλή εμπειρία. Θεωρώ ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθούν οι παίκτες».

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντερ Γιέβτιτς, ερωτηθείς για τη σημασία του φιλικού, απάντησε: «Πραγματικά πρόκειται για μια γιορτή που συμμετέχουμε κι εμείς. Ο σκοπός είναι πολύ καλός και θα είναι για εμάς μια σημαντική εμπειρία».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Νίκος Καραχάλιος, για το αν υπάρχει ελπίδα για το «αύριο» του συλλόγου: «Είναι ένα μεγάλο και δύσκολο εγχείρημα. Είναι το πρώτο μεγάλο event του Ερασιτέχνη και γίνεται με έναν Πρωταθλητή Ευρώπης, που πριν από 20 χρόνια έφερε την Κούπα στα Βαλκάνια. Η συνέχεια που έχει η ομάδα, φαίνεται με την παρουσία του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Είναι σημαντικό για εμάς που είναι εδώ ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς έφεραν την ομάδα στο φιλικό, διέκοψαν τις προπονήσεις και το πρόγραμμα τους, ενόψει της «μάχης» του πρωταθλήματος, για να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη. Δείχνουμε ότι είμαστε αδέρφια και ορθόδοξα αδέρφια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο πάνελ με τον Μίλος Σέστιτς γιατί με τα γκολ του καταφέραμε να γίνουμε οπαδοί του Ολυμπιακού. Θα έχει συνέχεια η προσπάθεια του Ερασιτέχνη, κάτι που θα ανακοινωθεί το βράδυ. Έχουμε κάνει την πρώτη μεγάλη κίνηση και υποσχόμαστε να πάμε στην Σερβία και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σήμερα φοράμε στο πέτο μας το σύμβολο του Ερυθρού Αστέρα. Γιατί αυτό που κάνουν δεν έχει προηγούμενο και εμείς θα είμαστε κοντά τους. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο κερδίσαμε το Κύπελλο στο βόλεϊ, την Κυριακή κερδίσαμε την ΑΕΚ με 6-0, την Τρίτη επικρατήσαμε με 50 πόντους διαφορά της πρωταθλήτριας Ιταλίας, στο μπάσκετ και σήμερα αντιμετωπίζουμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες των Βαλκανίων, για να μην πούμε την μεγαλύτερη, για να δώσουμε ένα μεγάλο μήνυμα.

Στη συνέχεια, ο Μάρκο Νικολόφσκι, υποστήριξε: «Επιτρέψτε μου μόνο εκ μέρους του Ερυθρού Αστέρα να τονίσω τις πολύ στενές σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Δεν αισθανόμαστε φιλοξενούμενοι που είμαστε εδώ. Νιώθουμε σαν το σπίτι μας και πρέπει να αισθάνεστε ανάλογα με τους χώρους στην Σερβία.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τους θεσμούς και τις σχέσεις και πραγματικά είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού 2020 και εύχομαι κάθε επιτυχία».

Τέλος, η τελευταία ερώτηση ήταν για τη «μάχη» του Σέρβικου πρωταθλήματος, προς τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι: «Μπορώ να πω ότι στους τελευταίους 4 αγώνες, μειώσαμε τη διαφορά στους 3 βαθμούς. Έχουμε ακόμα 11 αγώνες και θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μετά από τρία χρόνια θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Κάνουμε την ίδια προσπάθεια που έκανε και ο Ολυμπιακός».

18:09 Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρουσιάσει τον Ολυμπιακό με τους: Πάρντο, Μανιάτη, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλο, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Φουστέρ.

Από την άλλη, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, επέλεξε τους: Μπάικοβιτς, Τόσιτς, Εβάντρο, Μίκιτς, Βίλοτιτς, Μπίκιτς, Μπόρχα, Καντού, Γιέφτιτς, Μιχαΐλοβιτς, Καλουντέροβιτς.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό είναι οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Διαμαντάκος, Κοτσαρίδης, Βάντερσον, Λεοάντρο, Λυκογιάννης και Ρουγκάλα.

Στην αντίπερα... όχθη, για τον Αστέρα, στον πάγκο είναι οι: Γέρεμιτς, Ρέλγιτς, Σταμένκοβιτς, Πέροβιτς, Ισά, Γκόραν, Σρνιτς, Στοϊκοβιτς.

18:23 Οι πορτιέρο του Ερυθρού Αστέρα βγήκαν για την προθέρμανσή τους και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

18:25 Την αποθέωση γνώρισαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των Σέρβων κατά την έξοδό τους.

18:28 Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν και οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού.

18:31 Αποθέωση και για τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών.

18:38 Περίπου 6.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού δίνουν το "παρών" στο "Γ. Καραϊσκάκης".

18:45 Βίντεο από επιτυχίες των δύο ομάδων, παίζουν τα μάτριξ του φαληρικού γηπέδου.

18:46 Τους Σέρβους φιλάθλους υποδέχθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" με ανακοίνωσή του από τα μεγάφωνα στην μητρική του γλώσσα, ο Δημήτρης Τζούριτς.

18:46 Για τα αποδυτήρια αποχώρησαν οι Πάρντο και Νίκος Παπαδόπουλος.

18:47 Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

18:49 Ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ Νίκος Καραχάλιος βράβευσε τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

18:50 Οι Πέτρος Μίχος και Νίκος Βαμβακούλας βράβευσαν τον Μίλος Σέστιτς.

18:51 Ο Γιώργος Αμανατίδης βράβευσε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς εν μέσω αποθέωσης.

18:52 Ο Κούλης Καραταϊδης βράβευσε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

18:53 Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, Μελέτης και Αλέξςη βράβευσαν τον Σίνισα Γκόγκιτς.

18:54 Ο Νίκος Καραχάλιος βράβευσε τον πρόεδρο του Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς.

18:58 Η μπάντα του Δήμου Πειραιά κάνει την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο.

18:59 Περίπου 10.000 φίλαθλοι του βρίσκονται στο "Γ. Καραϊσκάκης". Περισσότερη... ένταση παρατηρείται στα δύο πέταλα του γηπέδού.

19:00 Ο αριθμός που μπορούν να στέλνουν μήνυμα οι φίλαθλοι των "ερυθρόλευκων", το 54080 εμφανίζεται στα μάτριξ του γηπέδου.

19:03 Με τις κλασικές "ερυθρόλευκες" εμφανίσεις θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει με μπλε φανέλες.

19:06 Αθλητές των τμημάτων του Ερασιτέχνη, βρέθηκαν μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων στέλνοντας μηνύματα για την ενίσχυση του ΟΣΦΠ, καλώντας τους οπαδούς να κάνουν το ίδιο.

"Παρών" στο γήπεδο είναι και ο Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος μιλώντας για αυτήν την προσπάθεια, είπε: "Θα ήθελα πολύ να παίξω, αλλά δεν γίνεται... Είμαστε όλοι παρόντες. Στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια, τους αθλητές που μας κάνουν περήφανους σε όλα τα τμήματα".

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ των ανδρών, Ανδρέας Ανδρέαδης, τόνισε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Είναι χαρά και τιμή για μας. Στόχος μας είναι να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Η διοίκηση κάνει προσπάθειες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες".

Η αρχηγός του γυναικείου τμήματος πόλο, Σταυρούλα Αντωνάκου, είπε: "Η παρουσία του κόσμου μας δίνει δύναμη. Ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες μέρες για να πανηγύρισουμε και άλλους τίτλους".

19:56 Οι παίκτες του βόλεϊ του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" και έκαναν τον γύρο του θριάμβου για το Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησαν στην Ορεστιάδα, απέναντι στον Ηρακλή.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, δηλώσεις έκανε και ο Δημήτρης Τζούριτς: "Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολες στιγμές περνάει ο ερασιτέχνης. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να χαρούμε ολοι".

Παράλληλα, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, κάνοντας ένα διάλειμμα, σχολίασε για το πρώτο ημίχρονο: "Είχαμε ευκαιρίες, αλλά είχε και ο Ολυμπιακός. Και ποιος δεν θέλει ένα καλό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα; Θέλω και εγώ".

Δείτε live την εξέλιξη του φιλικού αγώνα ΕΔΩ



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved