Το τελευταίο τάνγκο του Ντε Βινσέντι στον ΠΑΣ

Το τελευταίο τάνγκο του Ντε Βινσέντι στον ΠΑΣ

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει φεύγοντας από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντε Βινσέντι, καθώς υπέγραψε τη νίκη επί του Άρη με 2-1, βάζοντας ένα γκολ και δημιουργώντας το άλλο.

Ο Αργεντινός άσος στην τελευταία του παράσταση στους «Ζωσιμάδες», φρόντισε να αποζημιώσει τους φίλους του ΠΑΣ, οδηγώντας την ομάδα σε μια σημαντική νίκη επί του Άρη. Ο Ντε Βινσέντι ευστόχησε σε πέναλτι στο 51' κι έκανε τη σέντρα στο γκολ του Λίλα στο 73', ενώ είχε ισοφαρίσει στο 56' ο Μανιάς. Με δέκα παίκτες έπαιζαν οι δύο ομάδες από το 44' λόγω αποβολής των Τάτου, Ντάσιου.

Παγωμένο ήταν το σκηνικό στα Γιάννινα στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς σε ένα σημείο του αγωνιστικού χώρου υπήρχε πάγος! Βέβαια, καθαρίστηκε και δεν τέθηκε θέμα. Στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΣ έδειχνε να πατάει καλύτερα, αλλά χωρίς να απειλεί ουσιαστικά, ενώ μετά το 20’ ο Άρης ισορρόπησε και προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Βελλίδη.

Ο πάγος έλιωσε για τα καλά στο 44’, όταν οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν, με αφορμή ένα φάουλ του Οικονομόπουλου στον Ντάσιο. Οι Τάτος και Ντάσιος ήταν εκτός εαυτού και αντάλλαξαν μερικές ψιλές, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Σιδηρόπουλος να τους δείξει την κόκκινη κάρτα. Η ένταση διήρκησε αρκετά λεπτά, αλλά ο ρέφερι δεν κράτησε καθυστερήσεις, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερη ποδοσφαιρική δράση και γκολ. Στο 49’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Οικονομόπουλου στο τείχος και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση και στο 51’ έγινε το 1-0.  Η απάντηση του Άρη δεν άργησε, με τον Μανιά να κυνηγά μια θεωρητικά χαμένη μπαλιά, να νικά τον Μιχαήλ και με πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το γκολ έδωσε πνοή στους «κίτρινους», αλλά γρήγορα ο ΠΑΣ βρήκε τα πατήματά του. Στο 73’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ και ο Λίλα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έκανε το 2-1. Στη συνέχεια δεν μπόρεσαν οι «κίτρινοι» να αντιδράσουν, ενώ οι παίκτες του Τσιώλη ήταν εκείνοι ου είχαν την κατοχή και μερικές φάσεις μπροστά στην εστία του Διούδη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα (46’ Μιχαήλ), Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (78’ Μπέριος), Ίλιτς (90+2’ Κρητικός)

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης (86’ Σταυρόπουλος), Μαργαρίτης, Κύργιας, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (80’ Καραγιάννης), Τσουμάνης (90+1’ Αγγελούδης), Μανιάς, Τάτος, Αγκάνθο

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το Onsports:

{coveritlive}a76f965801{/coveritlive}

Δείτε βίντεο απ' όλον τον πλανήτη



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved