Απόψε γιορτάζουν τα «αδέλφια»!

Απόψε γιορτάζουν τα «αδέλφια»!

Απόψε (24/3, 19:00, ΝΕΤ - Onsports) διεξάγεται το ξεχωριστής σημασίας  φιλικό-γιορτή του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» στρέφεται απόψε (24/3) η προσοχή της φίλαθλης κοινής γνώμης της Ελλάδας και όχι μόνο, καθώς στις 19:00 (ΝΕΤ, Onsports) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, σ’ ένα διεθνές ποδοσφαιρικό φιλικό, με ξεχωριστή σημασία και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ζήστε LIVE, λεπτό προς λεπτό, μέσω του Onsports πατώντας  ΕΔΩ,  την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά κι αυτούς του Βελιγραδίου!

Οι Πειραιώτες αφενός θα γιορτάσουν  -σε μία άτυπη πρώτη φιέστα!-  μαζί με τα… αδέλφια τους από την Σερβία την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για 38η φορά στη ιστορία κι αφετέρου θα περιμένουν την ανταπόκριση των φιλάθλων τους στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

Ως γνωστόν όλα τα έσοδα της αποψινής αναμέτρησης στο φαληρικό γήπεδο, όπως άλλωστε και τα έσοδα από την καμπάνια των sms στο 54080, θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος ταλανίζεται τον τελευταίο καιρό από σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Προβλήματα, βέβαια, τα οποία δεν έχουν σταθεί ικανά να σταματήσουν τις επιτυχίες των περισσότερων τμημάτων του πειραϊκού συλλόγου…

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, βλέποντας φυσικά και την προπώληση των εισιτηρίων του αποψινού φιλικού με την ομάδα του Βελιγραδίου (σ.σ. μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 23/3 είχαν «φύγει» 17.000 εισιτήρια), περιμένουν sold out και ατμόσφαιρα στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» αντίστοιχη μ’ αυτήν που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» σε πολλά ευρωπαϊκά ματς της ομάδας! Σύμφωνα μάλιστα, με όσα έλεγαν χθες (23/3) στην ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι τα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια» (σ.σ. τιμώνται 15, 20 και 25 ευρώ) θα εξαντληθούν μέχρι την σέντρα της αναμέτρησης.

Σημειώνεται ότι στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρεθεί σύσσωμη και η ομάδα βόλεϊ των ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία το περασμένο Σάββατο στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας νικώντας στον τελικό της Ορεστιάδας τον Ηρακλή. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα μάλιστα, οι βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα παρελάσουν με το κύπελλο στα χέρια!..

Στο περιθώριο του διεθνούς φιλικού του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, η πειραϊκή ΠΑΕ θα τιμήσει τον παλαίμαχο Σέρβο ποδοσφαιριστή, Μίλος Σέστιτς, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θ’ αγωνιστούν στο αποψινό φιλικό, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά, Ερνέστο Βαλβέρδε, πήρε μαζί του στην αποστολή τους παρακάτω:

Ν. Παπαδόπουλο, Πάρντο, Λεάντρο, Μανιάτη, Ρουγκάλα, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννη, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλο, Βάντερσον, Ριέρα, Διαμαντάκο και Κοτσαρίδη.

Σημειώνεται ότι ο 47άχρονος Ισπανός προπονητής έχει υποσχεθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα πενθήμερο ρεπό, αμέσως μετά το τέλος του αποψινού φιλικού-γιορτή με τον Ερυθρό Αστέρα…

Από την δική τους πλευρά οι Σέρβοι ήλθαν στην Ελλάδα με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους:

Σταμένκοβιτς, Μπαΐκοβιτς, Μίκιτς, Βίλοτιτς, Τόσιτς, Μιχαΐλοβιτς, Γέρεμιτς, Εβάντρο, Μπίνιτς, Καντού, Ρέλιτς, Στοΐκοβιτς, Κάουσιτς, Ισά, Σρνιτς, Γέβτιτς, Μπόρχα, Πέροβιτς και Καλουντιέροβιτς.

H αποστολή του Ερυθρού Αστέρα μ’ επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου, Βλάνταν Λούκιτς, αναμένεται σήμερα (24/3) λίγο μετά τις 11:30 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου θα την υποδεχθούν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ., Κυριάκος Καλογεράκος.

Στις 14:00 είναι προγραμματισμένη δεξίωση στην Πρεσβεία της Σερβίας, ενώ στις 17:15 θ’ ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκεί, θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και επικεφαλής του τμήματος scouting των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι και ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βελιγραδίου, Μίλαν Βίλοτιτς.

Από τις 17:00 έως τις 17:30 οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ερυθρού Αστέρα θα ξεναγηθούν στο μουσείο, ενώ από τις 17:30 έως τις 18:00 θα βρίσκονται στο μουσείο και τα μέλη του Δ.Σ. του σέρβικου συλλόγου.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved