ΠΑΟΚ: Η παρουσίαση του Απόλλωνα

ΠΑΟΚ: Η παρουσίαση του Απόλλωνα

Τον σημερινό αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, παρουσιάζει η ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες, ο Απόλλων Σμύρνης,  επέστρεψε έπειτα από απουσία 13 χρόνων στη Super League με στόχο να μονιμοποιηθεί και να γίνει ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές της… σκηνής του ποδοσφαίρου. Στόχος δύσκολος και ιδιαίτερα απαιτητικός, ειδικά λόγω της χρόνιας απουσίας του από το προσκήνιο.

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και η ιστορία, όσο… βαριά κι αν είναι μένει έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Γι’ αυτό και ο Απόλλωνας ως νεοφώτιστος αντιμετωπίζει προβλήματα προσαρμογής στη νέα τάξη πραγμάτων. Επειτα από τις 13 πρώτες αγωνιστικές της Super League η ομάδα της Αθήνας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με εννιά πόντους.

Η κακή, ως τώρα, πορεία έχει προκαλέσει αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα που ξεκίνησε με προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη, τον άνθρωπο που τον ανέβασε και πάλι στη Super League, συνέχισε για ένα μήνα με έναν παλιό γνώριμο, τον Μπάμπη Τεννέ και πλέον βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Ιρλανδού Λόρι Σάντσες.

Ο Απόλλων είναι ένα σύνολο που βασίζεται κυρίως σε Ελληνες ποδοσφαιριστές. Από τις μεταγραφές του καλοκαιριού ξεχωρίζουν αυτές του Αλέξανδρου Τζόρβα που έπειτα από το ατυχές πέρασμά του από την Ιταλία βλέπει τον Απόλλωνα ως μια ευκαιρία να ανακτήσει τη θέση του στην Εθνική και του Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί έμπειροι παίκτες όπως οι Χατζηζήσης, Κανακούδης (με ΠΑΟΚτσήδικο παρελθόν), Μπάρκογλου, Φαρινόλα, Παπαζαχαρίας, Κόρμπος που είναι και πρώτος σκόρερ με τρία γκολ μολονότι μέσος.

Ο Απόλλων ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη μακριά από τη Ριζούπολη, παραμένει χωρίς τρίποντο από την έκτη αγωνιστική οπότε επικράτησε 4-2 του Λεβαδειακού, ενώ προέρχεται από την σημαντική ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό».



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved