Εργοτέλης-Άρης: «Κιτρινόμαυρος» πόλεμος!

Εργοτέλης-Άρης: «Κιτρινόμαυρος» πόλεμος!

Στο «Παγκρήτιο» φιλοξενεί τον Άρη ο Εργοτέλης σήμερα (Novasports 2, 15:00), με τις δυο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή τους στις νίκες με… φόντο το αβέβαιο μέλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Δυο εντελώς διαφορετικοί… κόσμοι συγκρούονται σήμερα στο «Παγκρήτιο» στάδιο του Ηρακλείου, εκεί όπου ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Άρη στην αναμέτρηση που… ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης (0-1 εντός έδρας) και Ολυμπιακό (0-3 εκτός έδρας), μετρώντας τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες φέτος σε έξι αγώνες στην Κρήτη. Είναι ξεκάθαρο πως η έδρα είναι το… όπλο των Κρητικών στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία και αυτό θέλουν να εκμεταλλευθούν σήμερα, στο προτελευταίο εντός έδρας ματς τους για το 2013.

Απέναντί του ο Εργοτέλης βρίσκει μια ομάδα… κατακρεουργημένη από τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, που παλεύει με… θεούς και δαίμονες για να μην πάψει να υπάρχει! Ο Άρης κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται κοντά στον αφανισμό, με τους μοναδικούς που φαίνεται να μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή, να είναι οι παίκτες. Τα εκτός έδρας αποτελέσματα βέβαια κάθε άλλο παρά αισιοδοξία φέρνουν στις τάξεις της ομάδας του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, με τον Άρη να έχει πέντε ήττες και μια νίκη (κόντρα στη Βέροια) μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Πλήρης και… επιθετικός!

Ο Γιάννης Πετράκης είχε κάθε λόγο να χαμογελάει το απόγευμα της Παρασκευής, αφού είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, με τους Πελέ, Χαντί, Καρντόσο και Γιοβάνοβιτς να έχουν εκτίσει την τιμωρία τους και να επιστρέφουν.

Έτσι, η αποστολή των Κρητικών είναι πλήρης για το ματς με τον Άρη, με τον Πετράκη να δίνει «βάρος» στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων, θέλοντας να δει τους παίκτες του να απειλούν συχνά και να μετουσιώνουν με καλή συχνότητα τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Η αποστολή του Εργοτέλη αποτελείται από τους εξής: Αθανασίου, Καβουσάκης, Μεχία, Κοντέ, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρέντζας, Πελέ, Καρντόσο, Μπουχαλάκης, Πίτσος, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης, Αναστασάκος και Βερπακόφσκις.

Στο προσκήνιο ο Κωνσταντινίδης

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για όλους εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή του Άρη, αφού η εβδομάδα που ολοκληρώνεται αύριο, είχε ένα κεντρικό πρόσωπο για τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης: τον Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Ο άνθρωπος που φέρεται να θέλει να επενδύσει στην ΠΑΕ Άρης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Δημήτρη Ηλιάδη και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Η δικαστική προσφυγή για την υπαγωγή στο άρθρο 99 δυστυχώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Σήμερα, όμως, με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος των πιστωτών της ΠΑΕ αποδέχονται τη ρύθμιση των οφειλών, θα πρέπει να επιδιωχθεί εκ νέου».

Το… τούνελ στο οποίο βρίσκεται ο Άρης φαίνεται πως ίσως και να έχει φως στην άκρη του, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν επωμιστεί πλήρως το δύσκολο έργο του να κάνουν τους φιλάθλους να χαμογελάσουν. Άλλωστε, ο Άρης αγνοεί την νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μια νίκη σίγουρα θα αποτελέσει… βάλσαμο για όλους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής: Έλσνερ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.



Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League
Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League
Ολυμπιακός: Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ - Προλαβαίνει το Final 4
Ολυμπιακός: Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ - Προλαβαίνει το Final 4
Αντσελότι: «Θα επιλέξω τον τερματοφύλακα για τον τελικό εκείνη την εβδομάδα»
Αντσελότι: «Θα επιλέξω τον τερματοφύλακα για τον τελικό εκείνη την εβδομάδα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved