Παναθηναϊκός: Απρόσμενο… αντίο σε Φιγκερόα

Παναθηναϊκός: Απρόσμενο… αντίο σε Φιγκερόα

Παρελθόν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού αποτελεί από τη Δευτέρα (2/12) το βράδυ ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Τζοχόρ από την Μαλαισία. Ένα εκατομμύριο δολάρια θα μπει στα ταμεία των «πράσινων».

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα στη Johor Darul Takzim FC», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση των «πράσινων» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Και συνεχίζει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Johor Darul Takzim FC για την μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα».

Στο άκουσμα και μόνο της είδησης έχει προκληθεί σοκ στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, καθώς ουδείς ανέμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ο Φιγκερόα ήταν αυτός που πίεζε εδώ και μέρες, για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, καθώς η πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν εξαιρετική σε οικονομικό επίπεδο, με τους Μαλαισιανούς να του προσφέρουν κλειστό τριετές συμβόλαιο. Με δεδομένο και το οικονομικά θετικό όφελος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κρίθηκε συμφέρουσα η αποδοχή της προσφοράς και έτσι ο Αργεντινός αποτελεί παρελθόν.

Τα πρώτα σχόλια, ωστόσο και οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού μόνο ευχάριστα δεν είναι και πλέον η διοίκηση του Παναθηναϊκού και η τεχνική ηγεσία καλούνται άμεσα να προχωρήσουν σε μια κίνηση ενίσχυσης και κάλυψης του κενού που σε πρώτο πλάνο θα έχει, αφενός την επένδυση του ποσού της πώλησης στο μεταγραφικό πλάνο και αφετέρου τη διασκέδαση των εντυπώσεων, που έχουν δημιουργηθεί. Η τοποθέτηση, πάντως, του Φιγκερόα δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας, αφού καθιστά ο ίδιος σαφές ότι αποτελούσε δική του επιθυμία η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες, η διοίκηση της Τζοχόρ ήρθε σε επικοινωνία με τον δυναμικό φορ, προτείνοντάς του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και με πολύ καλούς οικονομικούς όρους για τον ίδιο.

Ο παίκτης από την πλευρά του ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα με… προορισμό την Μαλαισία. Παρά τη μεγάλη επιθυμία του Αργεντίνου, οι «πράσινοι» απέρριψαν την πρώτη επίσημη κρούση των Ασιατών, ύψους 500 χιλιάδων δολαρίων.

Μάλιστα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε συνάντηση με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, όπου του ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν με ποσό κάτω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, τόσο για αγωνιστικούς λόγους, όσο και για επικοινωνίας, ενώ και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το deal, το «τριφύλλι» δεν θέλει να έχει στην διάθεσή του έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, τη Δευτέρα, η Τζοχόρ Νταρούλ Ταξίμ επέστρεψε με νέα πρόταση, η οποία άγγιζε το 1 εκατομμύριο δολάρια και έπειτα από μαραθώνια επαφή του παίκτη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δόθηκε το τελικό «ok» για την οριστικοποίηση της μεταγραφής, η οποία αν συνυπολογιστούν και τα χρήματα που του οφείλονται, αλλά και αυτά που… γλυτώνει η ομάδα από το συμβόλαιό του, τότε η μεταγραφή φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved