«Δεν κρύβουμε τίποτα»

«Δεν κρύβουμε τίποτα»

Την πεποίθηση ό,τι οι ομάδες είναι αυτές που ενδιαφέρονται πρώτα για τη Super League, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του φορέα,  Γιώργος Μποροβήλος.

Αναλυτικά:

«Γίνεται μια συνέντευξη Τύπου και λαμβάνεται ως απολογία της Super League και δεν είναι έτσι. Παρουσιαζόμαστε για να πούμε το αυτονόητο.

Βλέπουμε όλους να κόπτονται και να παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως για το καλό του ποδοσφαίρου και να μην ενδιαφερόμαστε εμείς. Αυτό είναι ένα οξύμωρο σχήμα.

Ο πρώτος που πρέπει να ενδιαφέρεται και ενδιαφέρεται είναι η Super League.

Λάθη γίνονται, είναι ένας νέος συνεταιρισμός, μόλις τεσσάρων ετών, αλλά έχει πετύχει πάρα πολλά. Όποιος κι αν λέει πως κόπτεται για το ποδόσφαιρο ξεκινά από ίδιον όφελος. Υπάρχει περίπτωση η Super League να μη θέλει ένα καθαρό ποδόσφαιρο;

Αυτές που ενδιαφέρονται πρώτα για την Super League είναι οι ίδιες οι ομάδες. Θα μου πείτε τα κάνετε όλα καλά εσείς; Όχι, είμαστε ένας νέος φορέας και γίνονται λάθη.

Υπάρχει ένας πολύ καλός ανταγωνισμός. Επίσης, είναι γεγονός, πως πολλές ομάδες παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά και να μπουν στα play off.

Πολλές φορές ακούμε πολλές προτάσεις για τις μετακινήσεις, αλλά έτσι γίνονται τα επεισόδια. Πως μπορείς να κρατήσεις τον κόσμο να μην πάει στο γήπεδο;

Το έχουμε ξαναπεί, πως όταν γίνονται κάποιες κατηγορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις.•

Το ζήτημα είναι αυτός που καταγγέλλει, να μπορεί και να αποδείξει την κατηγορία του. Έχουμε το καταγγέλλοντα, αλλά και στον καταγγελλόμενο. Ωστόσο το αποτέλεσμα ποιο είναι; Η ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Αλλά δεν μπορεί να γίνει δουλειά με το άκουσα, είδα, μου είπανε. Αυτός που ακούει όλα αυτά δεν θα κάνει το δικαστή, ούτε τον κριτή και λέει «πού να πάω όπως τα μαγειρεύουν και τα κασετοποιούν»; Αυτό που μένει στον θεατή είναι πως όλα είναι σάπια.

Πώς να φέρεις μετά κόσμο, οικογένειες στα γήπεδα, χορηγούς, να διώξουν τη βία; Τα πρόστιμα έφτασαν στο Θεό! Όλες οι ομάδες πληρώνουν, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Η βία είναι και εισαγόμενη. Λέγαμε κάποτε ότι φταίει το ποδόσφαιρο, αλλά γεμίσανε και τα άλλα αθλήματα με σπασμένα καθίσματα και χίλια προβλήματα. Έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας, τις αναλαμβάνουμε, αλλά αυτό που πάει να περάσει στην κοινή γνώμη, πως όλα φταίνε οι ΠΑΕ, είναι άδικο.

Η Super League είναι ένας συνεταιρισμός που προσπαθεί για το καλύτερο. Δεν τα κάνει όλα καλά, αλλά δεν θα πρέπει να φορτώνονται όλα στην καμπούρα της Super League και των ομάδων.

Οι ομάδες είναι οι πρώτες που ενδιαφέρονται για ένα καθαρό και καλό προϊόν. Γιατί αν το προϊόν εκφυλιστεί, πού θα απευθύνεται; Σε ποιους θεατές, σε ποιους χορηγούς».

Σε ερώτηση που έγινε στον Γιώργο Μποροβήλο για το θέμα των κασετών και το γεγονός ότι εμπλέκεται ιδιοκτήτης ΠΑΕ, ο αναπληρωτής πρόεδρος τόνισε: «Δε θα το εξειδικεύσουμε γιατί δεν είμαστε εισαγγελείς και δικαστές εδώ. Πρέπει να είμαστε πάντα με τον καταγγέλλοντα. Με αυτόν που τεκμηριώνει όσα καταγγέλλει. Έτσι μόνο θα έχουμε αποτέλεσμα. Θέλουμε την άμεση επιβολή ποινών αυστηρότατων. Όποιος αποδεικνύει όσα καταγγέλλει θα πρέπει στη συνέχεια να αφανίζεται ο κατηγορούμενος! Όποιος δεν αποδεικνύει να αφανίζεται αυτός. Ο τρίτος δρόμος να κρατάει το εκάστοτε θέμα επτά χρόνια, να πηγαίνει στα εφετεία και να παραγράφεται, πληγώνει το άθλημα».

Όσο για τα λάθη που έχει κάνει η Λίγκα, πρόσθεσε: «Παραδεχόμαστε ότι έγιναν λάθη. Το γεγονός ότι κάναμε να βγάλουμε τρεις-τέσσερις φορές είναι μια πολύ κακή εικόνα. Μεγάλο λάθος μας. Όχι εκεί που δε μας αναλογούν λάθη όμως, να κατηγορούμαστε. Και την ίδια ώρα κάποιοι που δε θα είναι αύριο στο ποδόσφαιρο να θεωρούνται «βασιλικότεροι του βασιλέως», αυτοί αύριο δε θα είναι και δε νοιάζονται για το προϊόν. Η λίγκα όμως θα είναι εδώ και αύριο. Για αυτό ζητάμε δραστικές λύσεις. Τα μεσοβέζικα πράγματα, δολοφονούν το ποδόσφαιρο».



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved