«Κάνουν κακό στην ΑΕΚ»

«Κάνουν κακό στην ΑΕΚ»

Η ονοματολογία των υποψήφιων επενδυτών δεν ωφελεί την ΑΕΚ, αν δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, σύμφωνα με τον Λάκη Νικολάου.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου που έχει διατελέσει και πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaSport FM 94,6» αναφερόμενος αρχικά στην κρίση που περνάει η ομάδα μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Επίσης, τόνισε πως η ονοματολογία με τους επενδυτές κάνει κακό, αν δεν είναι κάτι σίγουρο, ενώ επεσήμανε πως η φετινή χρονιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τελείως αποτυχημένη αγωνιστικά.

«Έχω αρκετό καιρό να μιλήσω μαζί τους (Παππά, Νοτιά). Οι πολλές παρατηρήσεις των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την ομάδα αλλά είναι έξω από τη διοίκηση, είναι λάθος. Πρέπει να τους αφήσουμε σε ηρεμία. Περνάει μια κρίση η ομάδα. Θεωρώ ότι δεν θα αφήσουν την ομάδα στην τύχη της, αυτοί που κρατάνε τις τύχες της στα χέρια τους» επεσήμανε αρχικά ο Νικολάου.

Ερωτηθείς για το αν έχει ζητηθεί από τους παλαίμαχους κάποια κίνηση στήριξης απάντησε: «Δεν έχει γίνει. Οι παλαίμαχοι ζητάμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Επίσημα όμως δεν έχει γίνει τέτοια συστράτευση».

Σχετικά με τα ονόματα των υποψηφίων επενδυτών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας υπογράμμισε: «Τα πολλά ονόματα που ακούγονται και κινούνται γύρω από την ΑΕΚ, κάνουν μόνο κακό. Παρόμοιο με τον ντόρο που έγινε με τον Κοζώνη. Μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα. Πριν να είμαστε σίγουροι για κάτι ας μην πετάμε ονόματα».

Όσο για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ανέφερε: «Βαριές ήττες συμβαίνουν κάθε 30 χρόνια και είναι εναλλάξ. Δεν θα δώσω μεγάλη σημασία. Απλά δείχνουν την αστάθειά της. Έκανε καλές και κακές εμφανίσεις φέτος η ΑΕΚ. Μπορεί να δικαιολογηθεί με την αλλαγή προπονητή. Έγιναν πολλές αλλαγές παικτών. Θα την χαρακτήριζα σεζόν αστάθειας. Έχει χαθεί μόνο το πρωτάθλημα. Παραμένει ο στόχος της δεύτερης θέσης μέσω των πλέι οφ που οδηγεί στο Champions League. Δεν έχει χαθεί ο στόχος που μπορεί να της φέρει οικονομική ανάσα και αισιοδοξία στους φιλάθλους. Υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου. Χάθηκε και η Ευρώπη λίγο νωρίτερα απ’ ότι θέλαμε. Δεν θα χαρακτήριζα τελείως αποτυχημένη την φετινή προσπάθεια. Η ψυχολογία του κόσμου ήταν συνέχεια από το ζενίθ στο ναδίρ».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ αναφορικά με τις αντιδράσεις του κόσμου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τόνισε: «Υπήρξαν αποτυχίες κι όταν έπαιζα εγώ. Εκεί φαίνονται οι ηγέτες. Στηρίζουμε την ομάδα για να ξαναπάμε μπροστά. Να μην θεωρήσουμε την ομάδα ξοφλημένη. Ο πρόεδρος θα εκφράσει την απογοήτευσή του. Θα επιβληθούν κυρώσεις, αλλά δεν χάλασε ο κόσμος. Στις αποτυχίες πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ηγέτες».

Όσο για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην ομάδα ο Πέτρος Παππάς, δήλωσε: «Ο κύριος Παπάς είναι χαμηλού προφίλ. Δεν του αρέσει η προβολή. Μην παραγνωρίζετε το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι κουράζονται να προσφέρουν συνεχώς και αν είναι υπόλογοι για πράγματα που δεν έφταιξαν,. Μην ξεχνάτε τι πέρασε η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Τι χρήματα σπαταλήθηκαν, τι ευκαιρίες χάθηκαν για τίτλους. Σε ένα σημείο πριν 2 χρόνια ο κύριος Παππάς προσπάθησε να βάλει μια τάξη. Δεν είναι εύκολο, όταν παλεύεις οικονομικά μόνος σου. Φτάνεις σε ένα σημείο που νιώθεις ανήμπορος αλλά έχεις και τη σοβαρότητα να μην αφήσεις κάτι να γκρεμιστεί. Θεωρώ ότι η διαχείριση του κύριου Αδαμίδη είναι πολύ καλή. Δεν έχω σαν φίλαθλος κάποιο παράπονο».

Κλείνοντας, ερωτηθείς για το κρατούσε στην ομάδα τον Μανόλο Χιμένεθ και τη νέα σεζόν απάντησε: «Σίγουρα θα τον κρατούσα».



Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved