«Να δοθούν και άλλες ευκαιρίες»

«Να δοθούν και άλλες ευκαιρίες»

Ο Ντιέγο Αρίας μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ, για τις διαφορές που έχει εντοπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με αυτό της Κολομβίας, αλλά και τον στόχο του να καθιερωθεί στην βασική 11άδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρίας:

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση στη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: « Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ κατάλαβα ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα που έχει και τους περισσότερους οπαδούς. Νιώθω περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ».

Για την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Θα ένιωθα καλύτερα αν κερδίζαμε κιόλας. Ήταν σημαντικό πάντως για εμένα ότι πήρα αρκετό χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκα από το ξεκίνημα σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον Ατρόμητο. Ελπίζω να μου δώσουν και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να νιώσω ακόμη καλύτερα. Όσο παίρνω παιχνίδια, τόσο θα βελτιώνομαι...».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι: «Ο ρόλος μου μέσα στην ομάδα είναι να δώσω ισορροπία και να κρατάω τις γραμμές. Μου αρέσει να βγαίνω και πιο μπροστά για να στηρίζω στην επίθεση. Μπορώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και αν μου δοθεί η ευκαιρία μπορώ να πετύχω και κάποιο γκολ. Με τον Ατρόμητο ήμουν άτυχος, καθώς το σουτ που έκανα ήταν καλό, αλλά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι».

Για το αν τον επηρέασαν τα γεγονότα στον αγώνα με την ΑΕΚ: « Όλοι στεναχωρηθήκαμε μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, καθώς περιμέναμε να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί μας απογοητεύτηκαν από αυτόν τον αποκλεισμό, όπως και εμείς. Ωστόσο πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, να μπούμε στα πλέι οφ και να και εκεί να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν του έχει λείψει η αγωνιστική δράση σε σχέση με τα 40 παιχνίδι που είχε πέρυσι στην Κολομβία: «Ναι, μου έχουν λείψει τα παιχνίδια, αλλά, ελπίζω στη συνέχεια να μου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες».

Για το τι περιμένει για τη συνέχεια: «Περιμένω πολλά στη συνέχεια. Προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω το 100% στις προπονήσεις για να με εμπιστευτεί σε περισσότερα παιχνίδια ο προπονητής. Πρώτα ο θεός, θα έχουμε αρκετά ματς ακόμη, καθώς πιστεύω ότι θα μπούμε στα πλέι οφ».

Για το αν νιώθει κομμάτι της ομάδας ή χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής: «Αισθάνομαι ήδη κομμάτι ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ. Σε αυτό το κομμάτι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Ελπίζω να δώσω πολλά παραπάνω στον ΠΑΟΚ στη συνέχεια».

Για το αν υπάρχουν διαφορές στο ποδόσφαιρο μεταξύ Κολομβίας και Ελλάδας: «Σίγουρα υπάρχουν διαφορές. Όχι τόσο μεγάλες όσοι νομίζουν κάποιοι, αλλά υπάρχουν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μου φαίνεται πιο άμεσο. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε να προσαρμόζομαι πιο γρήγορα για να μην έχω προβλήματα».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved