Καρεμπέ: «Θέλω να δω τον Τζαμπού»

Καρεμπέ: «Θέλω να δω τον Τζαμπού»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ σε δηλώσεις του στον Τύπο της Αλγερίας επιβεβαίωσε ότι θέλει να παρακολουθήσει, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, τον Αμπντελμουμέν Τζαμπού.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, είναι στην Αλγερία για το τουρ που κάνει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Καρεμπέ ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Γαλλίας που πήρε το Μουντιάλ του 1998 και συμμετέχει συχνά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο με την Εθνική του και τον Καρλ Μεντζανί των «ερυθρόλευκων». Όπως, όμως, δήλωσε στους Αλγερινούς, θα ήθελε να δει αγωνιζόμενο και τον Αμπντελμουμέν Τζαμπού, για τον οποίο έχει ακούσει τα καλύτερα.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, ρωτήθηκε επίσης και για την Αλγερία και για το πώς είδε την πρόκριση επί της Μπουρκίνα Φάσο, λέγοντας καλά λόγια κι επισημαίνοντας πως η δύναμη της αφρικανικής ομάδας είναι στην επιθετική της γραμμή…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ήρθατε στην Αλγερία, είδατε αγωνιζόμενο τον Καρλ Μεντζανί. Πως σας φάνηκε η απόδοσή του στον αγώνα της Αλγερίας με τη Μπουρκίνα Φάσο;

«Ο Καρλ έδειξε ότι ακριβώς περίμενα. Έκανε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, ήταν ένας από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Έδειξε και την Τρίτη πως είναι ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο».

Σίγουρα θα κρατήσατε κάποιες σημειώσεις. Τι γράψατε γι’ αυτόν;

«Είναι εμπιστευτικές αυτές οι αναφορές και θα τις αποκαλύψω μόνο στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Σίγουρα όμως είναι στο κλίμα αυτών που σας ανέφερα προηγουμένως».

Ξεχωρίσατε κάποιον άλλον παίκτη;

«Θα ήθελα να δω αγωνιζόμενο τον Τζαμπού για τον οποίο μου έχουν πει πάρα πολύ καλά λόγια. Δυστυχώς, δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν αποκλείω όμως να ταξιδέψω για να τον δω με την ομάδα του, την Κλαμπ Αφρικέν».

Θεωρείται δίκαιη την πρόκριση της Αλγερίας;

«Σίγουρα, αν και από μόνοι τους οι Αλγερινοί έμπλεξαν τα πράγματα. Έπρεπε να διασφαλίσουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Μπορούσε να το τελειώσει στην Ουαγκαντούγκου η Αλγερία. Σίγουρα δεν είχε καλή διαιτησία, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι γρήγορα φάνηκε πως η Αλγερία θα καταφέρει να ξεπεράσει την πίεση που είχε κι από τον κόσμο, τον οποίο δεν ήθελαν να απογοητεύσουν. Προσπαθούσαν για το γρήγορο γκολ κι έκαναν λάθη, αλλά ήταν τυχεροί καθώς η Μπουρκίνα Φάσο έδειχνε να μην μπορεί».

Ξεχωρίσατε κάποια γραμμή της Αλγερίας;

«Η επίθεση σίγουρα, με ποδοσφαιριστές όπως ο Σλιμάνι και ο Φεγκουλί είναι πάρα πολύ δυνατή. Σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι και ο Μπουγκέρα. Θεωρώ πως η επίθεση μπορεί να είναι αυτό στο οποίο θα βασιστείτε στο μέλλον».

Ο Χαλίλχοτζιτς προσπαθεί να παρουσιάσει μια νέα ομάδα…

«Είναι στη φύση του Βαχίντ (σ.σ. Χαλίλχοτζιτς). Είναι ένας άνθρωπος που αισθάνεται το ποδόσφαιρο. Ξέρει πώς να προετοιμάσει την ομάδα του για κάθε περίσταση. Αυτή η νίκη, εκτός από τους ποδοσφαιριστές, ανήκει και σε αυτόν».

Προκρίθηκε και η Γαλλία, τι θα γίνει αν αντιμετωπίσει την Αλγερία;

«Θα είναι πολύ ωραία. Εύχομαι, αν κληρωθούν στον ίδιο όμιλο, να είναι οι δυο ομάδες που θα πάρουν τις πρώτες θέσεις και θα προκριθούν στην επόμενη φάση».



ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας - Το πρόγραμμα και η επιστροφή στα Σπάτα
ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας - Το πρόγραμμα και η επιστροφή στα Σπάτα
Ντε Τσέρμπι: «Ελπίζω να δουλέψω ξανά στην Premier League»
Ντε Τσέρμπι: «Ελπίζω να δουλέψω ξανά στην Premier League»
Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί για καλό σκοπό»
Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί για καλό σκοπό»
ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικός ο Μιχαηλίδης - «Είναι τα 40 του πατέρα μου, το αφιερώνω σε εκείνον» (video)
ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικός ο Μιχαηλίδης - «Είναι τα 40 του πατέρα μου, το αφιερώνω σε εκείνον» (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved