«Τιμούμε την ιστορία του Άρη»

«Τιμούμε την ιστορία του Άρη»

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, με αφορμή τη συμπλήρωση των 97 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας, μίλησε για την εκδήλωση που διοργανώνουν οι άνθρωποι του σωματείου για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Άρη, καθώς και για την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23/3).

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4»:

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Είμαστε αρκετά απασχολημένοι με αυτή την εκδήλωση αλλά καταλαβαίνετε ότι δουλειά υπάρχει κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου καθώς ο ΑΣ έχει 22 τμήματα και όλοι οι έφοροι πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση φροντίζουν σε καθημερινή βάση για όλα. Στις 25 Μαρτίου ο Άρης συμπληρώνει 97 χρόνια από την ίδρυσή του κι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνεται μια λαμπρή εκδήλωση, που θα γίνει στην «Θεσσαλονικιά» στην αίθουσα «Βεργίνα». Αναμένουμε όλες τις διοικήσεις του ενιαίου Άρη, αθλητές, φίλους της ομάδας και όποιον άλλο επιθυμεί να δώσει το «παρών» ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Στη συνέχεια, μίλησε με δυο λόγια για την εκδήλωση καθώς και για τις βραβεύσεις που θα γίνουν: «Όπως κάνουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα τιμήσουμε κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο, καθώς είναι πολύ σημαντικό για μας να τιμούμε πάντα την ιστορία του συλλόγου. Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου, όπως αναφέρεται και στο ιδρυτικό καταστατικό του Άρη, θα τιμούμε τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου, ενώ τα τελευταία χρόνια υπάρχει και μεγάλη προσδοκία αφού πλησιάζουν τα 100 χρόνια τα οποία θα γιορτάσουμε με την λαμπρότητα που αρμόζει στον Άρη. Φέτος πρόκειται να τιμήσουμε το Σταύρο Λαμπριάκο που ξεκίνησε και τελείωσε την καριέρα του στην ομάδα μας, είναι ένας μεγάλος Αρειανός και του αξίζει η βράβευση, ενώ θα βραβευτεί επίσης και η οικογένεια του εκλιπόντος Σταμάτη Καραμανλή η οποία έχει βοηθήσει για πολλά χρόνια το σύλλογο και πάντοτε βρισκόταν δίπλα του.

Θα υπάρξει και σχετικό δελτίου Τύπου από τον ΑΣ για όλες τις βραβεύσεις, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμα μία βράβευση αφορά και την οικογένεια του Αστέριου Γιουβανάκη, του ανθρώπου που έδωσε τα χρήματα ώστε να αγοραστεί το οικόπεδο στου Χαριλάου, όπου εδώ και 60 χρόνια αγωνίζεται ο Άρης».

Ερωτηθείς για τη συμμετοχή του ΑΣ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ είπε: « Η ΑΜΚ στην ΠΑΕ θα είναι ύψους 2,2 εκ. ευρώ και όπως ήδη γνωρίζετε ο ΑΣ έχει το 30% των μετοχών. Η αύξηση πρέπει να ολοκληρωθεί και να πιστοποιηθεί έως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να είμαστε εντάξει από κάθε άποψη και εν όψει της αδειοδότησης.

Ως ΑΣ πρέπει να βάλουμε το ποσό που μας αντιστοιχεί ως ποσοστό που έχουμε τώρα, και αντιστοιχεί στις 400.000 ευρώ περίπου, αφού πρώτα αποφασιστεί από τα μέλη του ΑΣ ότι ο ερασιτέχνης θα κρατήσει το ποσοστό που έχει τώρα ή θα αρκεστεί στο 10% που πρέπει βάσει νόμου να έχει στην ΠΑΕ. Αν συμβεί αυτό ο ΑΣ θα διατηρήσει το ποσοστό του, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα μειωθεί. Οι βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ Άρης είναι η Λέσχη και ο ΑΣ, που είναι η ασφαλιστική δικλείδα για την ομάδα ώστε η ΠΑΕ Άρης να μην έχει ποτέ πρόβλημα με τις μετοχές της, ούτε να μπορέσει να έρθει ποτέ κάποιος τυχάρπαστος και να πάρει την ομάδα. Αυτό είναι μια κατάκτηση του κόσμου του Άρη»

Σχετικά με την φετινή πορεία του Άρη τόνισε: «Ο Άρης φέτος έκανε μια λαμπρή ευρωπαϊκή πορεία, μάλλον την καλύτερη στην ιστορία του. Στην Ελλάδα μπορεί να μην τα πήγε και τόσο καλά αλλά τελευταία βλέπουμε ότι έχει ανακάμψει και παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συσπειρωθούμε όλοι ώστε να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και στο τέλος λοιπόν θα κάνουμε το ταμείο της φετινής σεζόν» ενώ κλείνοντας επεσήμανε τα εξής: «Εύχομαι όλα να πάνε καλά και η ομάδα να βγει τελικά στην Ευρώπη, αν και στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για οτιδήποτε, για παράδειγμα μπορεί να βγεις Ευρώπη και να πέσεις σε κάποια ομάδα με ανοδική πορεία, να αποκλειστείς και να μην τα βγάζεις πέρα από οικονομικής άποψης. Στον Άρη όμως, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία θεωρώ ότι έχουν μπει οι βάσεις και υπάρχει υποδομή ώστε η ομάδα να έχει πάντοτε σαφή θετικό προσανατολισμό στην συνέχεια της πορείας της».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved