«Υπάρχει σεβασμός»

«Υπάρχει σεβασμός»

Με δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, μίλησε για τις εμπειρίες του τόσο από την ομάδα νέων όσο και από την επαγγελματική.

Ο 20χρονος μέσος της Κ-20 του Άρη, σε συνέντευξη που έδωσε στον «ΑΡΗΣ FM», μίλησε για την πορεία της ομάδας και δήλωσε έτοιμος να πανηγυρίσει τον τίτλο, ενώ ευελπιστεί να καθιερωθεί και στην επαγγελματική ομάδα στην οποία ανήκει εδώ και τρία χρόνια.

Αρχικά ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είπε: «Θα ήθελά αρχικά να πω ότι η δική μας γενιά είναι πολύ καλή, καθώς είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκομαι στην Κ-20 και η δουλειά που γίνεται εδώ είναι πολύ αξιόλογη. Τον πρώτο χρόνο υπήρχαν πολλά καινούργια παιδιά που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενώ πέρυσι πολλά από αυτά τα παιδιά έμειναν και κάναμε καλή πορεία καθώς τερματίσαμε τέταρτοι. Φέτος μείναμε ξανά αρκετοί και δεθήκαμε ενώ ήρθαν και σημαντικοί παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα όπως ο Αγγελούδης και ο Τοπούζης όπως επίσης και κάποιοι παίκτες από την Κ-17. Βέβαια εμείς που έχουμε κάνει προπονήσεις και προετοιμασία με την επαγγελματική ομάδα βοηθάμε ώστε όσο περισσότερο μπορούμε ώστε να παραμένουμε στη θέση που είμαστε και να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είπε: «Εμείς που ανήκουμε και στη μεγάλη ομάδα έχουμε την τύχη να έχουμε συνεργαστεί και με τους μεγάλους παίκτες που σίγουρα έχουν την εμπειρία και την ετοιμότητα καθώς έχουν ζήσει σημαντικές στιγμές. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε και να παίρνουμε πράγματα κι εμείς με τη σειρά μας να τα μεταφέρουμε στις ομάδες νέων, χωρίς να προσπαθούμε να φανούμε καλύτεροι. Είμαστε σαν παρέα και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός αφού μαθαίνουν από μας τα όσα τους λέμε και στο τέλος βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί τόνισε: «Το πιο μεγάλο για μένα είναι ότι όταν κάποτε έβλεπα τον Μαζίνιο και τον Κούπερ στην τηλεόραση να εργάζονται σε μεγάλες ομάδες, δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να συνεργαστώ τελικά μαζί τους. Το να είναι μαζί τους στο γήπεδο και να με φωνάζουν για να μου δώσουν οδηγίες ήταν πολύ σημαντικό. Σε ότι έχει να κάνει με τον κ. Κούπερ μπορώ να πω ότι μου έμαθε πολλά πράγματα και με βοήθησε να εξελιχθώ και να γίνω πιο ώριμος».

Για τον Σάκη Τσιώλη: « Χαιρόμαστε που είναι στην ομάδα μας γιατί είναι πολύ καλός προπονητής και ήταν πολύ σημαντικό που ήρθε που ήρθε να μα δει στον αγώνα που δώσαμε με τον Πανσερραϊκό καθώς μας ανέβασε την ψυχολογία και μας έδωσε επιπλέον κίνητρο. Όλοι θέλουμε να δείξουμε τις ικανότητές μας περιμένοντας να μας δοθεί η ευκαιρία.

Θεωρώ ότι αν μπορέσουμε να κλείσουμε όπως θέλουμε την χρονιά, να πάνε δηλαδή όλα καλά και να μπούμε στα πλέι οφ, θα μας δοθούν ευκαιρίες από τον κ. Τσιώλη ώστε να γίνουμε ενεργά μέλη της πρώτης ομάδας. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα αν μπορέσω να αγωνιστώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπροστά σε 20.000 κόσμο».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Κ-20 τη φετινή χρονιά είπε: « Υπάρχουν δυσκολίες και είναι φυσιολογικό στο δικό μας πρωτάθλημα, όταν στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, με αποτέλεσμα όλες οι ομάδες ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκονται να θέλουν να κερδίζουν τον πρώτο και πολλές φορές σε γήπεδα που είναι ακατάλληλα και δυσκολεύουν την προσπάθειά μας. Μέχρι στιγμής έχουμε ανταπεξέλθει σε ότι δυσκολία έχει παρουσιαστεί και δηλώνουμε έτοιμοι ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Τέλος, ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος μίλησε για το πώς ένιωσε αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του παίζοντας μπροστά σε αρκετό κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (19/3) λέγοντας: «Περίμενα τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει και χαρήκαμε πολύ που τους είδαμε όταν βγήκαμε. Η ψυχολογία μας ανέβηκε αμέσως και βγήκαμε έξω αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα. Υπήρχε βέβαια και άγχος γιατί θέλαμε να τους δείξουμε ότι είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω να μας ξαναδοθεί η ευκαιρία και να παίξουμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπροστά στον κόσμο του Άρη».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved