Παναθηναϊκός: Σοκ με Μαρινάκη (video+photos)

Παναθηναϊκός: Σοκ με Μαρινάκη (video+photos)

Στο 55’ του αγώνα ο Νίκος Μαρινάκης συγκρούστηκε με τον Μιχάλη Κύργια στη μεγάλη περιοχή του Άρη και ο νεαρός μπακ των «πράσινων» έμεινε στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Με το που έπεσε στο χορτάρι ο Νίκος Μαρινάκης αμέσως τόσο οι παίκτες του Παναθηναϊκού όσο και του Άρη ζήτησαν από το ιατρικό επιτελείο να μπει στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο μπακ των «πράσινων» δεν είχε τις αισθήσεις του. Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων ήταν σοκαρισμένοι, με τους «πράσινους» κυρίως να είναι συγκλονισμένοι καθώς είχε γυρίσει η γλώσσα του Μαρινάκη και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν τρομερές στιγμές στο «Βικελίδης».

Πέρασαν αρκετά λεπτά με τον νεαρό άσο να είναι αναίσθητος στο χορτάρι και τους παίκτες, τα τεχνικά επιτελεία και όλους όσους βρίσκονταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να είναι σκοραρισμένοι! Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν από ένα σημείο και μετά να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους καθώς ο Μαρινάκης δεν έδειχνε να συνέρχεται και άπαντες φοβήθηκαν τα χειρότερα. Ακόμα και οι οπαδοί του Άρη σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους και «πάγωσαν» περιμένοντας να δουν τι θα γίνει τελικά με τον Μαρινάκη.

Μάλιστα ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο να μπει στο γήπεδο και υπήρξε τεράστια κινητοποίηση από τους ποδοσφαιριστές τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Άρη, που μετακίνησαν τις διαφημιστικές πινακίδες για να μπορέσει να μπει το όχημα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό πως άπαντες στο «Κλ. Βικελίδης» φώναζαν να σπάσουν τις πινακίδες προκειμένου να μπει άμεσα στον αγωνιστικό χώρο το ασθενοφόρο για να προσχεθούν οι βοήθειες στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ήταν συγκλονιστικές οι στιγμές με τους «κίτρινους» να παρηγορούν τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ήταν σοκαρισμένοι και δακρυσμένοι, με πιο φορτισμένο από όλους τον Στέφανο Καπίνο, όταν τελικά μετά από λίγα λεπτά ο Μαρινάκης σηκώθηκε από το έδαφος.

Όπως ενημέρωσαν οι γιατροί των δυο ομάδων, η σύγκρουση του Κύργια με τον Μαρινάκη έφερε ελαφρά διάσειση στον πρώτο και γύρισμα της γλώσσας στον δεύτερο, ο οποίος αποχώρησε άμεσα για το νοσοκομείο προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί το αν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα από αυτό το περιστατικό. Η διακοπή διήρκησε περίπου οκτώ λεπτά, με το παιχνίδι να αρχίζει ξανά από το 65’ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον Μαρινάκη να αποχωρεί κάτω από θερμά χειροκροτήματα από τον κόσμο του Άρη.

Πάντως, για μια ακόμη φορά και αυτό πρέπει επιτέλους να γίνει μάθημα σε όλους και κυρίως στη διοργανώτρια αρχή, υπήρξε καθυστέρηση στην είσοδο του ασθενοφόρου στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπετε... έπρεπε να ξηλωθούν οι διαφημιστικές πινακίδες που είχαν αποκλείσει την πρόσβαση. Και σε αυτές τις περιπτώσεις τραυματισμών, η μάχη για την επαναφορά δίνεται με τα δευτερόλεπτα.

Ευχή και ελπίδα η περιπέτεια αυτή του Μαρινάκη να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για τη διοίκηση της Super League και τις διοικήσεις ΟΛΩΝ των ΠΑΕ ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμος ο αγωνιστικός χώρος στα ασθενοφόρα.

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός: Την Κυριακή επιστρέφει ο Μαρινάκης

Μικρή ανακούφιση με Μαρινάκη

Διάσειση ο Κύργιας

Παναθηναϊκός: Αξονική ο Μαρινάκης

Κουλουμέντας: «Είναι καλά ο Μαρινάκης»

Αναστασίου: «Πάνω απ’ όλα η ζωή του παιδιού»

Κλωναρίδης: «Ευτυχώς ο Νίκος είναι καλά»

Καπίνο: «Δόξα τω Θεώ είναι καλά!»

Γιαννιώτας: «Περαστικά ψυχάρα Μαρινάκη»

Μαυρίας: «Περαστικά αδερφέ...»

Παναθηναϊκός: Σοκ με Μαρινάκη (video+photos)



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved