«Δεν έχουμε μέλλον»

«Δεν έχουμε μέλλον»

Κατά της διοίκησης του Ηρακλή στρέφεται ο Βασίλης Χατζηπαναγής, με γραπτή του δήλωση.

Ο βετεράνος άσος μίλησε για οικονομικές εκκρεμότητες σε βάρος του, από την συνεργασία που είχε με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά το κείμενο της γραπτής δήλωσης του Χατζηπαναγή, είναι το εξής:

«Μετά από τεράστια υπομονή, την οποία έχω κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, επιθυμώ να γνωστοποιήσω στον κόσμο του Ηρακλή και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, που μου δείχνουν την αγάπη και το σεβασμό τους καθημερινά, αυτό που συμβαίνει στις σχέσεις μου με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Μου ζήτησε η διοίκηση Ρέμου να παραχωρήσει τα γήπεδα της επιχείρησής μου, που βρίσκονται στους Ταγαράδες του δήμου θέρμης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προπονούνται εκεί όλες οι Ακαδημίες του Ηρακλή.

Δέχθηκα ευχαρίστως και η εταιρία μου έκανε και τη σχετική έκπτωση, επειδή πρόκειται για την ομάδα της καρδιάς μου, αυτή και μόνο αυτή που υπηρέτησα επί 15 χρόνια και τίμησα τη φανέλα της.

Πληρώθηκαν κάποια χρήματα από τη διοίκηση του Αντώνη Ρέμου για την προηγούμενη χρονιά και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ σωστή η συνεργασία μας. Πλήρωναν κανονικά έως και το τέλος της περιόδου.

Μόλις ξεκίνησε η φετινή χρονιά έκανα νέα έκπτωση 50% στη διοίκηση υπό τον κ. Γιάννη Τάκη, που μου ζήτησαν αυτή την μείωση, λόγω οικονομικής στενότητας. Δέχθηκα και αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν περίμενα ότι θα υποστώ τέτοια ζημιά από αδυναμία πληρωμών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Ηρακλής μου χρωστάει αποζημίωση για την χρήση των γηπέδων ενοίκια πέντε μηνών και δεν έχει πληρώσει τη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις μου.

Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μου, ακούω μόνο ψέματα, που δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου από τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στη διοίκηση του Ηρακλή και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο.

Έχω αγανακτήσει κυριολεκτικά, δεν παίζονται στις ψευδείς υποσχέσεις και δεν αναφέρω μόνο το δικό μου πρόβλημα, αλλά και πολλών άλλων υπαλλήλων της ομάδας, που εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι επί μήνες, αλλά φοβούνται να μιλήσουν.

Εγώ πρόσφερα στον Ηρακλή πολλά και πήρα λίγα, έφερα στο γήπεδο κόσμο να βλέπει την ομάδα μας, έγιναν χιλιάδες Ηρακλειδείς και ποτέ δε ζήτησα ελεημοσύνη.

Ορισμένους από αυτούς που σήμερα βρίσκονται δεν γνωρίζω πως στη διοίκηση του Ηρακλή δεν τους είχα δει ποτέ στο γήπεδο και απορώ πώς διοικούν αυτή την τεράστια ομάδα, με την τεράστια ιστορία. Είναι ντροπή!

Ενάμιση μήνα έχω να πατήσω στα γραφεία της ΠΑΕ, γιατί δεν παρακαλούσα  κανέναν, ενώ αγανάκτησε και ο συνεργάτης μου από τα ψέματα που άκουγε. Τους βαρέθηκα και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για την ομάδα που λατρεύω όπως και χιλιάδες Ηρακλειδείς.

Με αυτούς, δεν έχουμε μέλλον φοβάμαι και παρών και πρέπει ο κόσμος να ξυπνήσει γιατί τα ψέματα τελειώνουν…

Φυσικά και δεν μπορεί κανένας να μου απαγορέψει να πάω στο γήπεδο, δεν έχω χάσει παιχνίδι, έχω πάει ακόμη και σε εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά πάω για την ομάδα, πονάω για την ομάδα και όχι γι αυτούς.

Εύχομαι στους παίκτες καλή επιτυχία και μακάρι να τελειώνουμε από το επόμενο παιχνίδι στην Κρήτη, για να σωθεί η ομάδα βαθμολογικά. Λυπάμαι αλλά δεν είμαι καθόλου ήσυχος για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ΠΑΕ όπως προετοιμασία φακέλου κ.λ.π».



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved