«Με ενδιαφέρει η ΑΕΚ»

«Με ενδιαφέρει η ΑΕΚ»

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Κώστας Μακρής, επιβεβαίωσε τις επαφές που φέρεται να έχει με τους διοικούντες την ΑΕΚ.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο Ελληνό-Αυστραλός επιχειρηματίας, Κώστας Μακρής, τόνισε πως έχει ήδη υπάρξει επαφή με τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία ενδιαφέρεται να μπει αγοράζοντας ποσοστό των μετοχών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα αναλάβει τη διοίκηση της ΑΕΚ: «Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον Παππά και τον  Αδαμίδη. Τους εξήγησα ποιο είναι το πλάνο μου και τι πρέπει να γίνει. Με ενδιαφέρει η περίπτωση της ΑΕΚ γιατί είναι ένα μεγάλο «μαγαζί» αλλά δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω γιατί έχουμε κάνει μόνο μία συζήτηση. Αν αναλάμβανα την ΑΕΚ θα ήθελα 4-5 επενδυτές ακόμα μαζί μου και βέβαια τους κ. Παππά και Νοτιά όπως και τον κ. Χατζηιωάννου. Αν ήταν μια ομάδα που δεν είχε χρέη θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα».

Για την περίοδο που ανέλαβε την Παναχαϊκή: «Ακόμα και στους Πακιστανούς που ήταν στο λιμάνι τους χρωστούσαν λεφτά από την ομάδα, για να καταλάβετε σε τι οικονομικό σημείο βρισκόταν η ομάδα. Είναι ψέμα ότι άφησα χρέος στην ομάδα καθώς όταν έδωσα εγώ την ομάδα δεν είχε χρέη. Έβαλα πολλά χρήματα στην Παναχαϊκή.  Έβαλα πάνω από 10 εκατ. ευρώ για να μπορέσω να ξεχρεώσω την ομάδα.  Μιλάω για ποδοσφαιριστές που ήταν απλήρωτοι και τους πλήρωσα εγώ.  Να μου βρείτε έναν που πέρασε από η Παναχαϊκή που δε πληρώθηκε. Για τις προσφυγές που έγιναν το πρώτο εξάμηνο, είναι γιατί δεν ήξερα τους νόμους».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Ο κ. Κούγιας έκανε εξώδικο στον κ. Χρυσακόπουλο που βρίσκεται ακόμα στην ομάδα της Παναχαϊκής για να του παραδώσει όλα τα χαρτιά του συλλόγου. Του πούλησα την ομάδα για ένα... κομμάτι ψωμί  να ξέρετε».

Για την εμπειρία του στην Παναχαϊκή: «Δεν ήταν καθόλου θετική η εμπειρία μου από την Παναχαϊκή. Αν υπάρξουν κάποιοι ξένοι επενδυτές να συνεργαστούμε μπορεί να γίνει. Θέλω να είμαστε αρκετοί. Μόνος μου δεν παίρνω την ΑΕΚ, ούτε την ΑΕΛ, ούτε κανέναν».

Για τους δημοσιογράφους: « Αυτός ο Πανούτσος που έλεγε ότι έχω κάτι σούπερ μάρκετ δε ξέρει τι λέει. Δημιουργούν κακό οι δημοσιογράφοι και έχω μάθει στη ζωή μου να μην ανέχομαι τα ψέματα. Έγινα ο πρώτος επιχειρηματίας στην Αυστραλία μόνος μου όταν πήγα σε ηλικία 16 ετών χωρίς μάνα και πατέρα. Όταν έχετε δημοσιογράφους που γράφουν ανακριβή πράγματα δε ξέρω τι να πω. Όλοι νομίζουν πως έχω αναλάβει την ΑΕΚ. Αυτοί είναι ζώα».

Για το αν θα πετύχει το πλάνο που έχει για την  ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ με αυτό το σύστημα για το οποίο έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας αν υλοποιηθεί θα γίνει δυνατή. Δε μπορώ να σας πω κάτι για το γήπεδο, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για αυτό. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε όμως, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα πάντως, το τονίζω. Απλά έχει γίνει μία συζήτηση. Δεν έχουμε φτάσει πουθενά. Με πλησίασαν μέσω κάποιου άλλου γνωστού μου και εκκρεμούν πολλές συζητήσεις. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα».

Για τις επιτυχίες του: «Θα πρέπει να ξέρετε ότι η μεγαλύτερη ομάδα της Αυστραλίας ήταν δικό μου δημιούργημα. Με έχει διδάξει πολλά το πέρασμά μου από τη Παναχαϊκή».

Σχετικά με την ανάγκη για αδειοδότηση της ΑΕΚ: «Δεν γνωρίζω για την αδειοδότηση. Δε θα μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω την ομάδα, εφόσον δεν ξέρω το πρόβλημα».

Για τις κασέτες: «Στην πρώτη χρονιά το είχα πει ότι με στήσανε σε 11 παιχνίδια. Δεν έκανα καταγγελία.  Πρώτα να δείτε ποιος είναι καθαρός. Στην Αυστραλία επειδή υπήρχαν ομάδες με 1500 εισιτήρια και 2000 καταργήσανε τα πάντα και πήγαν χρόνια μπροστά. Το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας είναι χρόνια μπροστά με πολλούς και μεγάλους επενδυτές».

Για τον ΠΑΟΚ: «Με έχουν πλησιάσει πολλές ομάδες. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά επειδή μένω στην Αθήνα δε θα ήθελα να τον αναλάβω. Δεν έχω αποφασίσει σε ποια ομάδα θα ήθελα να πάω ακόμα. Δεν έχω πάρει αποφάσεις».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει: «Ολυμπιακός είμαι από μικρό παιδί. Όταν πήγα στην Παναχαϊκή άρχιζαν να με βρίζουν και να λένε ότι είμαι Ολυμπιακός και τους έκανα πλάκα ότι θα έρθει η ώρα που θα παίξει Παναχαϊκή – Ολυμπιακός και θα τους ρίξουμε 4 γκολ».

Τέλος, εξέφρασε μια επιθυμία του: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το όνομά μου δε θέλω να μπαίνει σε εφημερίδες γιατί για την ώρα δεν έχω συμφωνήσει για τίποτα. Δεν δίνω υποσχέσεις, μια συζήτηση έχω κάνει μόνο».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved