Το... chat του Φουστέρ!

Το... chat του Φουστέρ!

Ο Νταβίντ Φουστέρ σε… ιντερνετικό διάλογο που είχε με οπαδούς μέσω ισπανικής ιστοσελίδας εξέφρασε την χαρά του που στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να συζητήσει με οπαδούς μέσα από την ηλεκρονική έκδοση της Marca σε μια εκ βαθέων συζήτηση, όπου τόνισε πολλές φορές πως θέλει να παραμείνει στον Πειραιά αφού νιώθει πολύ άνετα.

Αναλυτικά τα όσα συζήτησε ο Νταβίντ Φουστέρ:

Γεια σου Νταβίντ. Πως αισθάνεσαι που κατέκτησες το ελληνικό πρωτάθλημα;

Αισθάνομαι πολύ ωραία αλλά η βία είναι μόνιμο πρόβλημα εδώ. Όταν δεν υπάρχει η βία στα γήπεδα είναι κάτι εντυπωσιακό. Χαίρομαι πάρα πολύ που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος μου τίτλος στην Ελλάδα. Επίσης προκριθήκαμε απευθείας στο Champions League και αυτό είναι φανταστικό.

Πως είναι η εμπειρία σου στην Ελλάδα;

Είναι δύσκολη η ελληνική γλώσσα και κάνω μαθήματα διαρκώς μαζί με την γυναίκα μου για να τα καταφέρουμε. Σιγά σιγά τα καταφέρνω.

Αν σου κάνει πρόταση η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα που θα πας;

Είναι πολύπλοκο αυτό. Δεν σκέφτομαι ούτε την μία ούτε την άλλη ομάδα αν και συμπαθώ την Μπαρτσελόνα. Για έναν παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά θα ταίριαζε περισσότερο η Μπαρτσελόνα.

Πως ήταν η επανένωση σου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε; Πως αποφάσισες να πας στον Ολυμπιακό;

Η απόφαση πάρθηκε πολύ γρήγορα. Δεν είχα σχεδιάσει να αποχωρήσω. Μετά την απόφαση μου δεν το μετάνιωσα καθόλου. Είναι πολύ σημαντικό να παίζει σε μια ομάδα που κερδίζει τίτλους. Ο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες μου και μου έδωσε αυτοπεποίθηση ενώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο μου έδωσε επιλογές. Του είμαι ευγνώμων.

Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι διαφορετικό σε σχέση με το ισπανικό. Εκτός έδρας είναι πιο δύσκολο να νικάς. Όπως και στην Ισπανία υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και των άλλων ομάδων.

Πως νιώθεις στον Ολυμπιακό; Αν έχεις μια καλή πρόταση από την Ισπανία θα επιστρέψεις; Χαιρετισμούς Πρωταθλητή!

Σε ευχαριστώ πολύ. Ήταν μια νέα εμπειρία για εμένα και δεν αντιμετώπισα κάποια σημαντική δυσκολία. Η Ισπανία είναι το σπίτι μου και πάντα θα θέλω να επιστρέψω αλλά αυτή την στιγμή είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό και θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου.

Νταβίντ είμαι οπαδός της Βιγιαρεάλ και πέρσι έκανες πολύ καλά παιχνίδια με την ομάδα. Είσαι πλέι μέικερ παγκόσμιας κλάσης.  Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Βιγιαρεάλ;

Σε ευχαριστώ πολύ. Όπως είπα η Βιγιαρεάλ θα είναι πάντα μέρος από τον εαυτό μου αλλά νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία αλλά όχι αυτήν την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό.

Νταβίντ σου γράφω από την γενέτειρα σου την Ολίβα. Πρώτον να σου πω πως είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα. Μια μεγάλη αγκαλιά για εσένα Πρωταθλητή.

Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και σας ευχαριστώ πολύ. Νιώθω πολύ ωραία στον Ολυμπιακό και θέλω να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που στέλνετε και να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά στην Ελλάδα.

Είναι αλήθεια ότι σε φωνάζουν «φάστερ»;

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου με φωνάζει για πλάκα «φάστερ» και επειδή η εμφάνισή του είναι κάπως «περίεργη», εμείς οι παίκτες τον φωνάζουμε «δεινόσαυρο»!

Χαίρομαι που ένας παίκτης από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ κέρδισε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Παρακολουθείς την Βιγιαρεάλ; Πώς βλέπεις την ομάδα φέτος; Αν φτάσει μέχρι το Δουβλίνο, θα πας για να την υποστηρίξεις;

Φυσικά και θα πάω. Μακάρι να κατακτήσουν έναν τίτλο, το προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό η Βιγιαρεάλ, αν συνέβαινε, θα χαιρόμουν πάρα πολύ. Φέτος νομίζω ότι η ομάδα πάει πολύ καλά, βρίσκονται στις θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζουν στην Ευρώπη. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Είναι φυσιολογικό να είναι κουρασμένοι, αφού δεν υπάρχει μεγάλο βάθος στον πάγκο, αλλά η σεζόν που κάνουν είναι ιστορική.

Χαίρομαι πολύ που τα πράγματα σου πηγαίνουν τόσο καλά στην Ελλάδα. Θα επέστρεφες κάποια στιγμή στην Έλτσε, αν ανέβαινε στην Πριμέρα;

Διατηρώ ξεχωριστές αναμνήσεις από την Έλτσε, γιατί ήταν η ομάδα που με βοήθησε να κάνω το άλμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος της ομάδας μού έδειξε την αγάπη του και θα επέστρεφα, ναι, γιατί όχι;



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved