Παναθηναϊκός: Αποθέωση στη Λεωφόρο και απαίτηση νίκης στο ντέρμπι (photos)

Παναθηναϊκός: Αποθέωση στη Λεωφόρο και απαίτηση νίκης στο ντέρμπι (photos)

Περισσότεροι από 3500 οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στη Λεωφόρο, αποθέωσαν τους «πράσινους» και ζήτησαν νίκη επί του Ολυμπιακού – Το μήνυμα του Αναστασίου

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στάθηκε δίπλα στην ομάδα για μια ακόμα φορά και με την παρουσία του στην ανοιχτή προπόνηση της Παρασκευής (01/11) θέλησε να της δώσει ώθηση ένα 24ωρο πριν τη «μητέρα των μαχών» με τον Ολυμπιακό. Περισσότεροι από 3500 οπαδοί των «πρασίνων» πήγαν στη Λεωφόρο, αποθέωσαν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και ζήτησαν επιτακτικά τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν από νωρίς στα γύρω στενά της Λεωφόρου και προετοιμαζόταν τόσο για την ανοιχτή προπόνηση, όσο και για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (02/11). Όταν εμφανίστηκε το πούλμαν της ομάδας επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους οπαδούς να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές και περισσότερο από όλους τους Λουτσιάνο Φιγκερόα, Μάρκους Μπεργκ και Κάρλος Ζέκα. Στη συνέχεια, ο κόσμος άρχισε να παίρνει θέση στο πέταλο της θύρας 6, αφού στη θύρα 13 γίνονταν ακόμα εργασίας για την τοποθέτηση του προστατευτικού διχτυού, με την ομάδα στις 18:00 να εμφανίζεται για την προπόνηση και να γνωρίζει μια ακόμα αποθέωση.

Στη Λεωφόρο βρέθηκαν, όπως αναμενόταν, και τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο. Μαζί του και οι Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Σαραβάκος και Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ εκεί ήταν και τα μέλη των οικογενειών των ποδοσφαιριστών. Όπως η σύζυγος και τα παιδιά του Μάρκους Μπεργκ αλλά και οι γονείς του Νάνο!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν αρκετές ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις στα τελειώματα, με τους οπαδούς να… πανηγυρίζουν έξαλλα τα γκολ που πετύχαιναν οι «πράσινοι» και να τους αποθεώνουν έναν-έναν ξεχωριστά. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πορεία της προπόνησης, άνοιξαν και οι θύρες 8 και 9, αφού ο κόσμος αυξανόταν διαρκώς κι έφτασε τις 3500 λίγο μετά τις 18:30. Όσο η προπόνηση εξελισσόταν, ο κόσμος φώναζε διαρκώς συνθήματα για νίκη στο αυριανό (02/11) ντέρμπι, αποθεώνοντας παράλληλα την ομάδα.

Με το τέλος του προγράμματος, στο οποίο ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε εντελώς κλειστά τα «χαρτιά» του, ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα για πολλοστή φορά ενώ ο τεχνικός της ομάδας πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο.

«Ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας δίνετε από την πρώτη ημέρα. Δίνετε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και πιο πολύ στα παιδιά. Σας θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Πρέπει να διατηρήσουμε το γήπεδο μας χωρίς προβλήματα. Για ένα να είστε σίγουροι πως αυτοί που θα μπούνε στο γήπεδο θα κάνουν ότι πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στηρίξτε την ομάδα με φωνές και συνθήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αναστασίου με τον κόσμο να… απαιτεί τη νίκη στο ντέρμπι και να χειροκροτεί θερμά την ομάδα κατά την αποχώρησή της από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον κόσμο του, πλέον, έχει δοθεί για το βράδυ του Σαββάτου (02/11) και το μεγάλο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο…

Διαβάστε επίσης:

Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός - Η αποστολή του «τριφυλλιού»

 



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved