Πάρτι Ολυμπιακού, 5-1 τον ΟΦΗ… επίτιμος καλεσμένος ο Γκαλέτι (video+photos)

Πάρτι Ολυμπιακού, 5-1 τον ΟΦΗ… επίτιμος καλεσμένος ο Γκαλέτι (video+photos)

Ο Ολυμπιακός έκανε… παρέλαση μια ημέρα νωρίτερα «σκορπίζοντας» 5-1 τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να επιστρέφει ως αντίπαλος στο Φάληρο και να αποθεώνεται.

Τα συνθήματα και οι φιλοφρονήσεις για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι αυτό που θα θυμούνται οι περισσότεροι από το αποψινό βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Αργεντινό να είναι το κεντρικό πρόσωπο στη βαριά ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό που έδειξε… τα δόντια του ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων» στη «Λεωφόρο». Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ να κατάφερε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους» και να «μούδιασε» το γήπεδο με γκολ στο 17ο δευτερόλεπτο, όμως, οι Πειραιώτες αντέδρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο δεύτερο μέρος άφησαν πίσω τους τη μέτρια εμφάνιση, την κούραση από το ματς της Λισαβόνας και το χαμένο πέναλτι του Μήτρογλου, σκοράροντας τέσσερις φορές για να πάρουν μια εντυπωσιακή νίκη, μια εβδομάδα σχεδόν πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

Αυτό που καθόρισε τη μοίρα του ματς, αν μη τι άλλο, ήταν η υπεροπλία που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ στο δεύτερο μέρος «φρέσκαρε» την ομάδα περνώντας στο παιχνίδι τον Κάμπελ και αλλάζοντας έτσι την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Κοσταρικανός έκανε εξαιρετική εμφάνιση, μοίρασε τέσσερις ασίστ και μαζί με τον Μήτρογλου, αλλά και τον Χολέμπας, ήταν οι ποδοσφαιριστές που έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε πριν το ντέρμπι στην… τυπική ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Φωκικό στην Άμφισσα και θα αρχίσουν ήδη να σκέφτονται το μεγάλο ματς του ερχόμενου Σαββάτου (02/11) απέναντι στον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

Στον ΟΦΗ, μπορούν να κρατήσουν την εμφάνιση του πρώτου μέρους ωστόσο θα πρέπει άμεσα να… διαγράψουν από τη μνήμη τους την τραγική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σα Πίντο είδε τους παίκτες του να παρατάνε ουσιαστικά το ματς μετά το 3-1 και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ματς. Αυτό που θα θυμούνται και οι Κρητικοί αλλά και όλοι όσοι παρακολούθησαν το ματς, είναι η παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για πρώτη φορά ως αντίπαλος. Ο Αργεντινός έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και από τον κόσμο , ο οποίος τον αποθέωσε τόσο πριν το παιχνίδι όσο και τη στιγμή της εισόδου του στο ματς ως αλλαγή.

Όσο για την εικόνα του παιχνιδιού, αυτό αντέχει σε κριτική μόνο αναφορικά με το πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ μπήκε έτοιμος για αιφνιδιασμό και τον κατάφερε στο 17’’ (!) με τον Λαμπρόπουλο να νικά τον Ρομπέρτο και να ανοίγει το σκορ. Στο 5’, όμως, ήρθε η απάντηση από τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος θα μπορούσε να έχει δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό πριν τελειώσει το πρώτο 45λεπτο. Στο 44’ ο φορ του Ολυμπιακού εκτέλεσε το πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Ζορό στην περιοχή, αλλά ο Δασκαλάκης απέκρουσε.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ωστόσο, ο «πιστολέρο» πήρε το… αίμα του πίσω κι έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό, από ασίστ του Κάμπελ, ενώ οι Πειραιώτες από αυτό το σημείο κι έπειτα… πήραν φόρα και σκόραραν ξανά με τον Χολέμπας, αλλά και με τον Μανιάτη για να ανέβει κι άλλο ο δείκτης του σκορ στο Φάληρο. Το τελικό 5-1 για τον Ολυμπιακό διαμορφώθηκε από τον Γιαταμπαρέ, ξανά από ασίστ του Κάμπελ στο 86΄ της αναμέτρησης, με τον κόσμο να ζητά τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων» την ερχόμενη εβδομάδα, με το σφύριγμα της λήξης από τον Λιαχούδη…

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης (76΄ Μανιάτης), Εντιγκά, Βάις (46΄ Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65΄ Ολαϊτάν).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κάλαιτζιτς (62΄ Ογιος), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74΄ Γκαλέτι), Λαμπρόπουλος (62΄ Κουτσιανικούλης).

Θυμηθείτε από το Onsports όλες τις εξελίξεις και την ροή της αναμέτρησης:

{coveritlive}c4976dfcb7{/coveritlive}

Πάρτι Ολυμπιακού, 5-1 τον ΟΦΗ… επίτιμος καλεσμένος ο Γκαλέτι (video+photos)

Unsupported video


Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved