«Όλοι την Πέμπτη γήπεδο»

«Όλοι την Πέμπτη γήπεδο»

Για το παιχνίδι της Πέμπτης, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, μίλησε ο Νίκος Καραχάλιος.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, να στηρίξει το πρόγραμμα «Ολυμπιακός 2020», αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο κ. Καραχάλιος στάθηκε επίσης στην κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, στον Βαγγέλη Μαρινάκη και για πολλά άλλα.

«Μέσα στις επόμενες 72 ώρες πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για την προσπάθεια που γίνεται. Βλέπει κούπες παντού, ενώ δεν υπάρχουν διοικητικά προβλήματα. Πρέπει λοιπόν άπαντες να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Το έλλειμμα ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ποσό το οποίο προκύπτει από τον κακό προγραμματισμό. Μιλάμε για πολλά λεφτά, δεδομένου ότι μιλάμε για τον Ερασιτέχνη. Πρέπει να καλυφθεί. Δεν ξέρουμε αν θα καλυφθεί φέτος ή του χρόνου. Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα δεσμευτεί προς τους αθλητές ότι θα εξαφανίσει το χρέος που υπάρχει μετά από τρία χρόνια», είπε ο Νίκος Καραχάλιος και συνέχισε: «Θα κάνουμε κινήσεις και προς την πολιτεία. Θα μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας και στην πολιτεία. Δεν είναι απλό το πρόγραμμα του Ερασιτέχνη. Πιστεύω ωστόσο στη συλλογική δράση. Πρέπει να πιστέψει ο κόσμος ότι μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε ένα πρόγραμμα δράσης. Πρώτα ο Ολυμπιακός, πρώτα ο Πειραιάς. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το σωματείο μας. Ένα από τα στοιχεία του προγράμματός μας, «Ολυμπιακός 2020», είναι να φέρουμε κοντά τα σχολεία του Πειραιά. Η πολιτεία θ’ αναγκαστεί ν’ ακολουθήσει την πορεία μας».

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα τόνισε: «Είναι ένα μεγάλο διπλό στοίχημα για μας. Πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να έρθει 30.000 κόσμος στο γήπεδο. Θα είναι ευρωπαϊκού επιπέδου φιλικό παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Δεν υπάρχει θέμα κόστους, καθώς τα εισιτήρια είναι πολύ φτηνά. Το δεύτερο στοίχημα έχει να κάνει με τον κόσμο που δεν θα έρθει στο γήπεδο. Την ώρα της σέντρας δίνουμε ραντεβού στις 19.00 με τον κόσμο στο σπίτι. Με την σέντρα πρέπει όλη η Ελλάδα να στείλει ένα μήνυμα. Μπορεί να συνεισφέρει στο μέλλον του συλλόγου.

Θα είναι ένα ματς που θα βραβεύσουμε τον Ερυθρό Αστέρα για την πορεία του τα είκοσι τελευταία χρόνια. Θα τιμηθεί επίσης για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ενώ πλακέτες θα πάρουν και αρκετοί παίκτες που έχουν περάσει και από τις δύο ομάδες».  Καταλήγοντας τόνισε: «Ο απολογισμός θα γίνει στα μέσα Ιουνίου. Θα ήθελα με την σέντρα να διπλασιαστούν τα μηνύματα. Υπάρχει σχέδιο και στόχος. Θα εξαρτηθούν βέβαια όλα από τον κόσμο. Ο συντονισμός, από μια τόσο μικρή ομάδα, είναι η πιο ευγενής προσπάθεια που έχω κάνει στη ζωή μου. Το μεγάλο μας κίνητρο είναι οι παίκτες. Είναι μέσα σε στόχους, παίρνει κύπελλα, ενώ είναι απλήρωτοι. Παίζουν για τον κόσμο, τον σύλλογο και τους εαυτούς τους».

Για το εγχείρημα των μελών, τόνισε: «Τα μέλη είναι μια ιστορία αρκετά παλιά. Κάθε χρόνο βάζει τα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό. Σε ότι αφορά στον Ερασιτέχνη τηρείται η συμφωνία στο ακέραιο. Η λειτουργία είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Αν κινηθεί σωστά η βάση των μελών μπορεί ο Ολυμπιακός να βρεθεί σε μια μόνιμη κατάσταση αυτονομίας. Τα έσοδα από το κράτος έχουν εκμηδενιστεί. Πρέπει να δημιουργήσουμε νέες πηγές εσόδων. Το πρόγραμμα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι ανάλογο με το δικό μας και τους ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία».

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρθηκε, έστω και λακωνικά, και στην ποδοσφαιρική ομάδα, λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλάω για την ΠΑΕ. Η σχέση με τον κ. Μαρινάκη είναι φιλική. Σαν φίλαθλος μπορώ να πω είναι μεγάλο μπράβο στους φίλαθλους και στους παίκτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Απολαύσαμε μια ένα ομάδα, θεαματική. Έφερε τον τίτλο στον Πειραιά. Υπάρχει σχεδιασμός και όραμα.

Μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα χρονιά. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δεν είναι δική μου δουλειά όμως να τα σχολιάζω. Γίνεται ένα καλός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και θα είναι όλοι ικανοποιημένοι τη νέα χρονιά. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένα δυναμικό πρόσωπο. Φέρνει θεαματικά αποτελέσματα με ότι καταπιάνεται. Γι’ αυτό ο κόσμος τον έχει ξεχωρίσει. Ο κ. Μαρινάκης πήρε μια ομάδα που είχε προβλήματα. Την αναγέννησε. Σκεφτείτε πως ήταν το καλοκαίρι και πως είναι τώρα».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved