«Θα προσφέρω περισσότερα»

«Θα προσφέρω περισσότερα»

Ο Καμερουνέζος επιθετικός του Ηρακλή, Λουίς Κλεμάν Μαχόπ, μίλησε στον «sport103 FM». Ο Καμερουνέζος, ο οποίος λύτρωσε τον Ηρακλή με το τρίτο του τέρμα με τη φανέλα του Ηρακλή, τόνισε ότι ακόμα ο κόσμος της ομάδας δεν έχει δει τίποτα από τον ίδιο.

Για το πώς αισθάνεται που με το δικό του γκολ ο Ηρακλής πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, τόνισε: «Νιώθω καλά και πιστεύω ότι αυτός ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός για μας. Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε από το πέναλτι που είχαμε κερδίσει στο 0-0. Παρόλα αυτά όμως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για το ότι αν και όχι καθαρόαιμος επιθετικός απέδειξε ότι δεν συγχωρεί, είπε: «Όπου και αν έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιηθεί είτε στα δεξιά είτε στα αριστερά της επίθεσης. Ωστόσο σε περίπτωση που βρεθώ σε μία τέτοια θέση όπως χθες όπως και κάθε ποδοσφαιριστής και στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν έχεις την πολυτέλεια να αστοχήσεις αλλά πρέπει να σκοράρεις. Έτσι φρόντισα να κάνω και εγώ».

Για τα δικά του τρία γκολ στη σύντομη παρουσία του στον Ηρακλή από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μετά, τόνισε: «Αν έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα μπορώ να προσφέρω περισσότερο και θα έχω και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ».

Για τη συνεργασία του με τον Επαλέ, χάρη στον οποίο έχει πετύχει τα δύο γκολ του επί του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, υποστήριξε: «Συνεργαζόμαστε πολύ καλά στις προπονήσεις με τον Επαλέ όπως και με όλα τα παιδιά και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο και έτσι θα συνεχίσουμε».

Κι όσο για το ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τόσο με την Ξάνθη όσο και με αντίπαλο τον Πανιώνιο, απέδειξαν ότι παλεύουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σχολίασε: «Είναι κάτι που ισχύει στις προπονήσεις μας και βγαίνει και στα παιχνίδια μας. Ότι τίποτα δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει ο προπονητής μας στις προπονήσεις την λήξη τους ή ο διαιτητής στα παιχνίδια. Εξάλλου μόνο άμα παλεύεις μέχρι τέλους και το πιστεύεις μπορείς να έχεις κέρδος αγωνιστικό και όχι μόνο».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved