Ήττα-σοκ στη Λεωφόρο για Παναθηναϊκό, 1-2 ο Πανθρακικός (video)

Ήττα-σοκ στη Λεωφόρο για Παναθηναϊκό, 1-2 ο Πανθρακικός (video)

Ηττα σοκ για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο 500ό παιχνίδι στην ιστορική του έδρα, με τον Πανθρακικό να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να σπάει το αήττητο σερί των πράσινων που παρέμενε «ζωντανό» από το Σεπτέμβριο του 2002. Παρωδία Κουκουλάκη, καταλόγισε πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού και πήρε την απόφασή του πίσω, αποδεχόμενος λάθος υπόδειξη του πρώτου βοηθού, Φραγκιαδάκη, για οσφάιντ που δεν υπήρξε ποτέ...

Δεν ήταν για ήττα, πάντως, η συνολική παρουσία του Παναθηναϊκού, με τον Πανθρακικό από την άλλη πλευρά να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να εκμεταλλεύεται τα τραγικά κενά που εμφάνισαν οι πράσινοι στην άμυνά τους, «χτυπώντας» με δύο κεφαλιές από τον Ζεκίνια στο 19' και τον Ρομέου στο 75'. Ο Φιγκερόα είχε φέρει το παιχνίδι στο 1-1 με πολύ ωραίο τέρμα στο 67ο λεπτό.

Μάγκας ο Πανθρακικός, αλλά με... βοήθεια στη Λεωφόρο, αφού ο απαράδεκτος βοηθός Φραγκιαδάκης και ο κακός Κουκουλάκης έκαναν... άνω-κάτω το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το κάστρο της Λεωφόρου έπεσε απο τη στιγμή που ο Πανθρακικός έπαιξε πολύ έξυπνα τον Παναθηναϊκό και κατάφερε σε... 2,5 φάσεις να πετύχει 2 γκολ και να φύγει με τρεις βαθμούς απο την έδρα του τριφυλλιού, το οποίο είχε καλή απόδοση αλλά πλήρωσε τόσο τα δικά του λάθη όσο κι αυτά του διαιτητή και του βοηθού.

Σίγουρα δεν έπαιξε ρόλο μόνο η διαιτησία, αλλά και η... θολούρα των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα της Κομοτηνής. Οι πράσινοι σ' ένα ματς που θα μπορούσαν να έχουν πάρει εύκολα τρεις βαθμούς, κατάφεραν να το κάνουν... ροντέο με τον Κουκουλάκη να... συνεπικουρεί με τις προκλητικές αποφάσεις του σε κάποια σημεία, έτσι ώστε να χαλάσει το παιχνίδι και να πέσει το αήττητο του Παναθηναϊκού μετά από 11 χρόνια στη Λεωφόρο, στο τελευταίο εντός έδρας ματς πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και 500ο στην ιστορική έδρα της ομάδας.

«Πάγωσαν» από τον Ζεκίνια...

Το παιχνίδι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός που είχε τον έλεγχο, όμως ο Πανθρακικός στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί. Στο 19' σε σέντρα του Ρομέου απο αριστερά ο Ζεκίνια πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Καπίνο, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Κομοτηνής με τον Παναθηναϊκό απο εκεί και πέρα να παίζει... σαν τη γάτα με το ποντίκι τους φιλοξενούμενους αλλά να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του Σέρεμετ.

Σε αυτό βοήθησαν και κάποια ανάποδα σφυρίγματα του Κουκουλάκη που εκνεύρισαν ομάδα και κόσμο, με τους παίκτες του Πανθρακικού όσο περνούσε η ώρα να βάζουν στην... εξίσωση και το κόλπο των καθυστερήσεων, αφού σχεδόν σε όλες τις διεκδικούμενες φάσεις έμενε παίκτης των φιλοξενούμενων στο έδαφος για να φάει χρόνο, είτε είχε είτε δεν είχε πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο δεν έδειξε να πτοείται απο αυτο και προσπάθησε μεθοδικά να βρει τη λύση και τον τρόπο να νικήσει τον εξαιρετικό Σέρεμετ.

Ο Λούτσο τη... δουλειά του, ο Κουκουλάκης τη δική του!

Οι γηπεδούχοι δεν τα έχασαν, ούτε στη δεύτερη φάση του Πανθρακικού στο ματς, όταν ο Ατζαγκούν... βρήκε το δοκάρι του Καπίνο σε προσπάθεια να κόψει τον Ζεκίνια που έβγαινε μόνος με τον Καπίνο, ούτε και στη φάση του 64'.

Η συγκεκριμένη φάση έδειξε και την ανυπαρξία ρέφερι και βοηθών καθώς όταν ο Τριανταφυλλόπουλος σούταρε με τον Σέρεμετ να αποκρούει εντυπωσιακά και τον Μαρινάκη που έγινε κάτοχος της μπάλας να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή άπαντες τα έκαναν... μούσκεμα!

Ο Κουκουλάκης ορθώς, αρχικά, έδειξε την άσπρη βούλα, όμως, στη συνέχεια υπέπεσε σε απαράδεκτο λάθος αφού αποδέχθηκε την υπόδειξη του ανεκδιήγητου βοηθού Φραγκιαδάκη για οφσάιντ, ακυρώνοντας έτσι το πέναλτι! Αξίζει να σημειωθεί πως ο βοηθός είδε και τους αναπληρωματικούς του Πανθρακικού να του... υποδεικνύουν το οφσάιντ και στη συνέχεια το υπέδειξε, κάνοντας ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα για τον ίδιο και τους φιλοξενούμενους στη Λεωφόρο.

Μετά απο αυτό το ματς έγινε... ροντέο, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να πιέζει και στο 67' να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα και να φέρνει το ματς στα ίσα. Πέρα απο τα λάθη του Κουκουλάκη και του βοηθού του, όμως, έγιναν και λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού, όπως αυτό στο 75' όταν η άμυνα απο φάουλ του Κάσες, το οποίο είχαν αμφισβητήσει έντονα οι πράσινοι, έχασε τον Ρομέου ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Πανθρακικό.

Νεύρα και χειροκρότημα στο φινάλε...

Το αποτέλεσμα ως το φινάλε δεν άλλαξε, με τους πράσινους να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να αποτρέψουν την πρώτη ήττα στη Λεωφόρο απο τον Σεπτέμβριο του 2002 και την πρώτη με παρουσία κόσμου στις εξέδρες μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο του 2001. Η κερκίδα με τη λήξη πάντως... έβραζε με τη συμπεριφορά των παικτών του Πανθρακικού αλλά και με τον διαιτητή Κουκουλάκη, αλλά χειροκρότησε τουλάχιστον το τριφύλλι αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου.

Έτσι, η ομάδα της Κομοτηνής πήρε τρίποντο που τη φέρνει στους 13 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός μετά από 66 παιχνίδια στη Λεωφόρο ηττήθηκε και έμεινε  στους 10 και στη μέση της βαθμολογίας...

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (82’ Αμπεϊντ), Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (51’ Φιγκεόρα), Κλωναρίδης (60’ Ντίνας), Μπεργκ.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμπόου, Μπαϊκαρά (91' Καθάριος), Ρομέου, Κάσες (86’ Χρήστου), Ζεκίνια (79’ Χασομέρης).

Θυμηθείτε όσα έγιναν στη Λεωφόρο, από το LIVE του Onsports

{coveritlive}02c9361965{/coveritlive}

Ήττα-σοκ στη Λεωφόρο για Παναθηναϊκό, 1-2 ο Πανθρακικός (video)

Unsupported video


Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved