«Ένιωσα όμορφα που επέστρεψα»

«Ένιωσα όμορφα που επέστρεψα»

Ο Χουάνμα, μίλησε για την νίκη της ομάδας απέναντι στον Πανσερραϊκό, ενώ τόνισε ότι αισθάνθηκε πολύ ωραία που επέστρεψε στο βασικό σχήμα, καθώς τον βοήθησαν και οι συμπαίκτες του

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΑΡΗΣ FM» είπε αρχικά: «Η νίκη που πετύχαμε έφερε αισιοδοξία στην ομάδα, άλλωστε η νίκη είναι αυτή που βοηθάει ώστε να προοδεύεις και να δείχνεις την δουλειά που κάνεις. Τόσο καιρό που δουλεύαμε αλλά δεν μπορούσαμε να νικήσουμε νιώθαμε άσχημα».

Στη συνέχεια για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και ίσως να φταίει το γεγονός ότι μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι σε ένα άδειο γήπεδο, εκεί που είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε γεμάτο κόσμο. Μετά όμως παίξαμε καλύτερα, αν και πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι στα δύο τελευταία ματς δεχτήκαμε γρήγορα γκολ. Το θετικό είναι ότι στη συνέχεια ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ και πήραμε τη νίκη».

Για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στην ομάδα τόνισε: «Ο προπονητής μας έχει έρθει στην ομάδα και προσπαθεί να μας περάσει ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού κι εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να κάνουμε αυτά που ζητάει. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε ότι μας ζητάει ο προπονητής μας».

Για τις πιθανότητες που έχει ο Άρης να μπει στα πλεί οφ είπε: « Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια, αυτή είναι άλλωστε και η υποχρέωσή μας αφού θεωρώ ότι και η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος της χρονιάς που θα κάνουμε και τον απολογισμό μας».

Στη τελική του τοποθέτηση ο Ισπανός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη βασική εντεκάδα λέγοντας: « Αισθάνθηκα πολύ ωραία που επέστρεψα στο βασικό σχήμα. Με βοήθησαν σε αυτό και οι συμπαίκτες μου και ήταν πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Πέρα από αυτό όμως πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Θεωρώ όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε εντός του στόχου μας που είναι η είσοδος στην πεντάδα».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved