«Είμαστε όλοι νευριασμένοι!»

«Είμαστε όλοι νευριασμένοι!»

Για την απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών μέσα στο Περιστέρι, αλλά για την περαιτέρω πορεία του φετινού ΠΑΟΚ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Λίνο.


Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για το πέναλτι του Βιεϊρίνια και το δικό του τέρμα είπε: «Πίστευα ότι θα είναι εύστοχος ο Βιεϊρίνια στο πέναλτι, από εκεί και πέρα ήμουν συγκεντρωμένος και με το που είδα να μην κατευθύνεται η μπάλα στα δίχτυα κατευθείαν πήγα προς τα εκεί».

Για την επιλογή του εκτελεστή: «Τις δύο προηγούμενες σεζόν μετά τον Ίβιτς, στις εκτελέσεις, ήμουν εγώ. Βέβαια, όταν κέρδιζε η ομάδα πέναλτι ο Ίβιτς ήταν πάντα μέσα στο γήπεδο. Περιμένω κάποια στιγμή να εκτελέσω και εγώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι χαρούμενος για τους φίλους μου όπως ο Βιτόλο που έχουν σκοράρει, αλλά και τον Βιεϊρίνια που παρόλο που δεν το έβαλε είχε την ευκαιρία του».

Για το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο: «Όλοι οι παίκτες είμαστε νευριασμένοι που δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά. Δεν είναι η πρώτη φορά και είμαστε στεναχωρημένοι, συνήθως ισοφαριζόμαστε και χάνουμε τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Αυτός ο αγώνας έπρεπε να κερδηθεί. Δεν έκανε πολλές φάσεις ο αντίπαλος. Τώρα, πρέπει αν δουλέψουμε για το ματς με την Λάρισα και να το κερδίσουμε».

Για τη φετινή ομάδα συγκριτικά με την περσινή: «Η μεγαλύτερη διαφορά με πέρυσι είναι ότι βάζαμε το γκολ, δεν παίζαμε καλά αλλά κερδίζαμε τώρα είναι άλλο πρωτάθλημα είναι διαφορετικά έχουμε τρίτο προπονητή, είχαμε πλήγματα με τραυματισμούς, όπως του Ίβιτς, του Μουσλίμοβιτς. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να σώσουμε ότι μπορούμε».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης του ματς μετά το 1-2: «Πιστεύω ότι ήταν λάθος. Όταν το σκορ έγινε 2-1 δεν θα έπρεπε η ομάδα να παίξει πίσω. Η ομάδα που θέλει να κερδίσει πρέπει να βγει μπροστά, δώσαμε χώρο στον Ατρόμητο και αντί να πιέσουμε για άλλες ευκαιρίες τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι αδιανόητο με το σκορ να είναι 1-2 να παίζεις πίσω. Ειδικά ο φετινός ΠΑΟΚ όταν παίζει πίσω δέχεται μεγάλη πίεση».

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: «Ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι, έβραζε το κεφάλι μας όταν τελείωσε το ματς. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση πολύ πίεση, εμείς κάναμε δύο ευκαιρίες και δεν πετύχαμε γκολ, ενώ η ΑΕΚ με μια φάση σκόραρε. Νιώθαμε μεγάλη λύπη, νιώθαμε ότι δεν υπήρχε άλλη ομάδα που μπορούσε να περάσει, νιώθαμε ότι το Κύπελλο ήταν δικό μας. Θα ήταν μια δικαίωση. Βέβαια, δεν έχει τελειώσει ακόμη η χρονιά, έχουμε ακόμη ένα στόχο που είναι ζωντανός».

Για τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ: «Παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο, σε όλα δίνουμε το 100% πάντα μπαίνουμε με την νοοτροπία να κερδίζουμε, βέβαια αυτό δεν βγαίνει πάντα. Παίζει ρόλο και το πώς παίζει η αντίπαλη ομάδα».

Για την τοποθέτησή του σε πορτογαλικό Μέσο σχετικά με τα επεισόδια της Τούμπα την περασμένη Τετάρτη: «Δεν γράφτηκαν οι δηλώσεις μου στην Πορτογαλία όπως ήταν, ο άνθρωπος που επικοινώνησα με ρώτησε μόνο για το αγωνιστικό, δεν είπα κάτι για τα επεισόδια. Εκεί δήλωσα μόνο, ότι όταν επιστρέψαμε στο γήπεδο, δεν μπορέσαμε να παίξουμε καθόλου και ότι το μυαλό μου το είχα κυρίως στο τί θα αποφασίσει ο διαιτητής».

Για την προσωπική του παρουσία τόνισε: «Ήταν δύσκολο μετά από τρεις μήνες και μετά το χειρουργείο. Έχασα και την προετοιμασία. Πάντως, νιώθω πολύ καλύτερος ειδικά από πριν ενάμιση μήνα. Αισθάνομαι πολύ δυνατός, πολύ γρήγορος και πιστεύω ότι βελτιώνομαι και μάλιστα γρήγορα».


Για τη «μάχη» των play off: «Ξεκινάμε από το μηδέν στα πλέι οφ, έχουμε ήδη όλη την εβδομάδα να σκεφτούμε αυτό το θέμα. Έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε αυτό που κάναμε πέρυσι».

 Τέλος, για το αν υπάρχουν παίκτες που είναι κουρασμένοι: «Πιστεύω ότι υπάρχουν κουρασμένοι. Είχαμε πολλά παιχνίδια γιατί είχαμε επιτυχίες. Υπάρχουν παίκτες που έχουν ξεπεράσει τα 30 και τα 35 παιχνίδια είναι φυσιολογικό να έρθει κούραση. Επίσης, είναι αλήθεια πως δεν έχουμε ρόστερ με πάρα πολλούς παίκτες, ωστόσο, υπάρχουν δυνατοί ποδοσφαιριστές που έχουν την νοοτροπία της νίκης».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved