«Μια νίκη μακριά»

«Μια νίκη μακριά»

Ο Μάκης Κατσαβάκης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου με νίκη απέναντι στη Ξάνθη θα έχει ισχυρό προβάδισμα για είσοδο στα play off.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του μέσα στην Καβάλα, υποστήριξε ότι η δουλειά που είχε γίνει από τον Σάκη Τσιώλη είναι πολύ καλή, ενώ τόνισε ότι με μια νίκη απέναντι στην Ξάνθη η ομάδα της Μαγνησίας θα έχει κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της παρουσίας της στα play off.

Ο Μάκης Κατσαβάκης αρχικά δήλωσε για τον αγώνα με την Καβάλα: «Δεν αφήναμε κινδύνους με το διαδοχικό πρέσινγκ που κάναμε. Με δυο επιπόλαια φάουλ και δύο κόρνερ απειληθήκαμε. Ήμασταν αρκετά απειλητικοί και μας δόθηκε η ευκαιρία να πετύχουμε ένα σπουδαίο γκολ με τον Μαρτίν, που έδειξε την κλάση του».

Σε ερώτηση για τον Ούμπιντες τόνισε: «Ο Ούμπιντες τρέχει ακατάπαυστα, έχει πάρα πολύ πάθος. Έχει δυνάμεις για τον ανασταλτικό τομέα κάτι που το θέλει το σύγχρονο ποδόσφαιρο από τους ποδοσφαιριστές».

Ενώ για το γκολ του Μαρτίν, επισήμανε: «Ήταν καταπληκτική η κίνησή του και μου θύμισε Ραούλ και Βαζέχα, έδειξε την κλάση του. όπως αυτοί οι παίκτες που συνήθιζαν να παίρνουν τη σωστή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή».

Για την άμεση ανασύνταξη του Ολυμπιακού Βόλου μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, δήλωσε: «Μίλησα με τα παιδιά μετά τον Ατρόμητο και ο πρόεδρος έκανε το ίδιο. Είπαμε ότι μια άσχημη εμφάνιση, που έφερε βέβαια έναν αποκλεισμό, δεν μπορεί να αμαυρώσει την πορεία μας που έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει για εμάς. Είπαμε να συντηρηθούμε σε καλή κατάσταση, να πάρουμε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δικαιώσουμε τους κόπους μας παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο».

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε και για το έργο που βρήκε από τον Σάκη Τσιώλη στην ομάδα: «Δε χρειάζεται να μιλήσω εγώ για την ομάδα. Παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο και θα ήταν ανόητο από την πλευρά μου να κάνει ριζικές αλλαγές. Εμείς διατηρήσαμε το στιλ παιχνιδιού της ομάδας και κοιτάξαμε να την «φρεσκάρουμε» μέσα από την αλλαγή του ρυθμού προπόνησης, γιατί η ομάδα ήταν κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια και ταξίδια».

Για το τι χρειάζονται οι Βολιώτες για να εξασφαλίσουν τα play off, είπε: «Αν κερδίσουμε την Ξάνθη, έχουμε μεγάλο προβάδισμα να παραμείνουμε στην πεντάδα. Είχα πει ότι αν πάμε στη Καβάλα και πετύχουμε την νίκη θα είναι ουσιαστικά τέσσερις οι βαθμοί και όχι τρεις, αφού παίζει ρόλο και η ισοβαθμία».

Για τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος, τόνισε: «Διαφαινόταν από την έναρξη του πρωταθλήματος ότι το φαβορί θα ήταν ο Ολυμπιακός. Είναι συναρπαστικό από την τετράδα και κάτω, από τη στιγμή που ΠΑΟΚ και Άρης δεν μπορούσαν να χτυπήσουν την πρώτη θέση, παίζεται καλό ποδόσφαιρο από τις μικρομεσαίες ομάδες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πριν έρθω στον Ολυμπιακό Βόλου, είχα πει ότι παίζει μαζί με την Καβάλα και τον Ατρόμητο το καλύτερο ποδόσφαιρο κι από την ΑΕΚ κι από τον Παναθηναϊκό κάποιες φορές. Αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό θα είμαστε η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία».

Για την κακή πορεία του Ατρόμητου και που την αποδίδει: «Είναι θέμα συγκυριών για τον Ατρόμητο. Είναι μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει κάνει καλή δουλειά ο Γιώργος Δώνης και αν είχε πάρει δυο νίκες που έχασε συγκυριακά, ίσως ήταν στην πεντάδα».

Για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα: «Η συμφωνία μας είναι ως το καλοκαίρι, δεν έχει γίνει κουβέντα και δε νομίζω να προέχει κάτι τέτοιο. Προέχει ο στόχος της ομάδας να μπει στην πεντάδα κι από εκεί και πέρα θα δούμε».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved