Ο Εργοτέλης του... Πελέ, 3-1 τον Πλατανιά

Ο Εργοτέλης του... Πελέ, 3-1 τον Πλατανιά

Καλπάζει… η ομάδα του Ηρακλείου, η οποία όχι απλά διατήρησε το αήττητο σερί της στην Super League, αλλά επιβλήθηκε 3-1 του Πλατανιά στην «μάχη» της Κρήτης και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» ευτύχησαν να προηγηθούν στις δύο πρώτες φορές που… πλησίασαν στην περιοχή του Γιωργαλλίδη με… δράστες τους Διαμαντάκο (34’) και Πελέ (40’), ενώ «κλείδωσαν» το «τρίποντο» στο 46’ με τον Ρομάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων ανέβασαν την απόδοσή τους στο τέλος, αλλά κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο 66’ με τον Τόρες και γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να βρουν τους διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο στο 34’ ο Διαμαντάκος έδωσε το προβάδισμα στο «συγκρότημα» του Γιάννη Πετράκη, εκμεταλλευόμενος το λάθος στην άμυνα του Πλατανιά και την ασίστ του Ρομάνο.

Πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να αντιδράσουν, ο Πελέ, με έναν απίστευτο… κεραυνό έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιωργαλλίδη και διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι πήγαν με… αέρα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς στην πρώτη φάση, στο 46ο λεπτό, ο Ρομάνο με πλασέ σε κενή εστία, διαμόρφωσε το 3-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ έφερε και πολλά παράπονα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Ο Πλατανιάς στα επόμενα λεπτά προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε στο 66’ με τον Τόρες, έπειτα από κόρνερ του Ράφαελ, ωστόσο, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα του Αθανασίου, με αποτέλεσμα, ο Εργοτέλης να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όπου τον έφερε στην δεύτερη θέση με 13 πόντους, όσους και ο ΠΑΟΚ, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Από την άλλη, οι Χανιώτες έμειναν στην 16η θέση με πέντε βαθμούς και πλέον τα πράγματα αποκτούν μεγάλη δυσκολία για το «συγκρότημα» του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

{coveritlive}9504eb7d07{/coveritlive}



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved