Παναθηναϊκός: Τελικά πλάνα για Τούμπα

Παναθηναϊκός: Τελικά πλάνα για Τούμπα

Ο Γιάννης Αναστασίου στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να κάνει και την τελική δοκιμή για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για τα πρόσωπα αλλά και για τη διάταξη του «τριφυλλιού» απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά», με το μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει για την ώρα να είναι το αν θα χρησιμοποιήσει δυο αμυντικά χαφ, βάζοντας στην ενδεκάδα και τον Μέντεζ, ή αν θα συνεχίσει στο 4-3-3 μένοντας πιστός στο «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Αν ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετατρέψει σε 4-2-3-1 το σύστημα της ομάδας του, τότε στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκεται όπως αναφέραμε ο Νταβίντ Μέντεζ και θα πάει στον πάγκο ο Θανάσης Ντίνας. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Νάνο, Ρισβάνη, Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα υπάρξει δίδυμο αμυντικών χαφ από τους Μέντεζ και Λαγό, με τον Πράνιτς να κινείται σε πιο οργανωτικό ρόλο μπροστά τους, τον Κλωναρίδη στο αριστερό άκρο, τον Ζέκα στο δεξί και τον Μάρκους Μπεργκ ως αιχμή του δόρατος.

Σε περίπτωση που τελικά ο Αναστασίου δεν επιλέξει να βάλει και δεύτερο αμυντικό χαφ, τότε θα αγωνιστεί ως καθαρός «κόφτης» ο Λαγός με τους Πράνιτς και Ζέκα σε ρόλο εσωτερικών χαφ, με τον Θανάση Ντίνα να μπαίνει στην ενδεκάδα ως δεξιός ακραίος επιθετικός. Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί κι ο Νίκος Μαρινάκης ο οποίος αν αγωνιστεί θα χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ, με τον Τριανταφυλλόπουλο να πηγαίνει στο πλευρό του Σίλντενφελντ και τον Σπύρο Ρισβάνη στην άμυνα.

Τέλος, στις τελευταίες προπονήσεις ο Γιάννης Αναστασίου ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ιδιαίτερη προσοχή στις στημένες φάσεις, γνωρίζοντας πως εκεί συγκεντρώνεται μεγάλη από τη δύναμη που έχει ο ΠΑΟΚ, ενώ φέρεται να έχει δώσει ειδικές οδηγίες στους αμυντικούς του για την αντιμετώπιση του «κινητήριου μοχλού» των αντιπάλων, Μίροσλαβ Στοχ.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved