Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Ραντεβού… στην Πλατεία

Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Ραντεβού… στην Πλατεία

Σημαντικό ματς στη Νέα Σμύρνη για την 6η αγωνιστική, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30, Onsports/Novasports 2) και τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη…

Μετά τη «γκέλα» του στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός θέλει την επιστροφή στις νίκες και πάει στην… Πλατεία φορτσάτος από το 5-1 του Κυπέλλου σε βάρος του Φωκικού στο Φάληρο. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού στην έδρα του, τη 2η αγωνιστική, αγνοεί τη νίκη και θέλει να επιστρέψει έχοντας καλή ψυχολογία από την άνετη επικράτηση (3-1) σε βάρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Κύπελλο.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, με τους Πειραιώτες να έχουν στο μυαλό τους και το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί για το Champions League με αντίπαλο την Άντερλεχτ, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί το συγκρότημα του Νίκου Παντελή.

Χωρίς Μητρόπουλο, Κολοβό

Μετά τον Δημήτρη Κολοβό, και ο Παύλος Μητρόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Πανιωνίου με τους «ερυθρόλευκους»… Ο αμυντικός μέσος των «κυανέρυθρων» έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες κι ο προπονητής του, Νίκος Παντελής, αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι του Σαββάτου (28/09), απέναντι στον Ολυμπιακό. Έτσι, οι δυο απουσίες που θα έχει ο Πανιώνιος απέναντι στους Πειραιώτες είναι οι Κολοβός και Μητρόπουλος καθώς άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος ανακοίνωσε και την αποστολή.

Η αποστολή του Πανιωνίου:

Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Πάνος, Ζαχαράκης, Μενδρινός, Καλτσάς, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λάσνικ, Ριβέρο, Ν. Παπαδόπουλος

Απρόοπτο με Γιαταμπαρέ

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Ο Μίτσελ είδε τον Γιαταμπαρέ να αποχωρεί έχοντας πάθει διάστρεμμα, σε μια ανύποπτη φάση, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ωστόσο ιδιαίτερη ανησυχία. Στον Ολυμπιακό προτίμησαν να κρατήσουν τον Αφρικανό αμυντικό μέσο εκτός αποστολής για τον αγώνα του Σαββάτου (28/09) με τον Πανιώνιο κα το μέγεθος του προβλήματος θα εκτιμηθεί μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Από εκεί και πέρα, τα καλά νέα για τον Μίτσελ ήταν πως ο Σαλίνο κατάφερε να προπονηθεί χωρίς προβλήματα και μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός τον πήρε στην αποστολή, κάτι που δεν έκανε ωστόσο με τον Φουστ.ερ, παρότι ο συμπατριώτης του ανεβάζει ρυθμούς, αλλά και με τον Γκαετάν Μπονγκ και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που γυμνάστηκαν ατομικά αλλά θα προφυλαχθούν ενόψει Άντερλεχτ. Εκτός αποστολής είναι κι ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο κ. Μιχάλης Βοσκάκης, από το Ρέθυμνο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, παρά το γεγονός ότι είχε ζητήσει εισιτήρια, αφού δεν επετράπη από την αστυνομία αλλά και την… περιορισμένη ασφάλεια που παρέχεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.



Άρης - ΠΑΟΚ: Πορεία χιλιάδων οπαδών - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την πόλη (vid+pics)
Άρης - ΠΑΟΚ: Πορεία χιλιάδων οπαδών - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την πόλη (vid+pics)
Ατρόμητος: Το «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας και το μήνυμα των Περιστεριωτών
Ατρόμητος: Το «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας και το μήνυμα των Περιστεριωτών
Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved