Παναιτωλικός: Πρόβλημα με Μπόγιοβιτς
Ο φορ της ομάδας του Αγρινίου αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολη.
Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς είναι ο νέος μεγάλος «πονοκέφαλος» του Μάκη Χάβου ενόψει της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τους «ερυθρόλευκους». Ο φορ των «καναρινιών» αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της ομάδας με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και το ιατρικό επιτελείο αναμένεται να τον εξετάσει προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αλλά και το αν θα καταφέρει να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (22/09).
Από εκεί και πέρα, ο Μάουρο Πόι προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ οι Ιωάννου, Κουτρομάνους έκαναν ατομικό κι ο Καλί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, με τα προβλήματα να έχουν… αυξηθεί απειλητικά πλέον για τον Χάβο ενόψει της κόντρας με τους νταμπλούχους.
Τέλος, από τον Παναιτωλικό έγινε γνωστό ότι το απόγευμα της Πέμπτης (19/09, 18:00), αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφτεί το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί στα Καλύβια Αγρινίου «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», όπου θα παραδώσουν χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν, με στόχο την στήριξη και ενίσχυση του έργου που επιτελεί ο Εθελοντικός Οργανισμός.