«Όχι στον εμφύλιο, ναι στη λογική»

«Όχι στον εμφύλιο, ναι στη λογική»

Με ανακοινώσεις τους ακόμα δύο σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ αναφέρονται στην αποκαρδιωτική εμφάνιση στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου και ο ΣΦ. ΠΑΟΚ Κρήνης τονίζουν ότι στον ΠΑΟΚ δεν χωράνε αυτή την στιγμή εμφύλιοι πόλεμοι και πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την επόμενη ημέρα.

Αρχικά ο Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου στη ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. το σύνολο της ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ οικογένειας ασχολείται με μικρότερης σημασίας πράγματα, εκτός από το γεγονός ότι στον πλέον σημαντικό φετινό αγώνα, η ομάδα έκανε ίσως τη χειρότερή της εμφάνιση.

Σ' αυτό λοιπόν το ιστορικό ματς, η ομάδα πρόδωσε τον κόσμο με την εμφάνισή της. Αισθανόμαστε προδομένοι από την ομάδα, γιατί δεν έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της, αισθανόμαστε προδομένοι γιατί δεν είδαμε ψυχή και τσαμπουκά, αισθανόμαστε προδομένοι γιατί δεν είδαμε καν διάθεση για να πάρουμε το ματς.

Αυτό δε σημαίνει ότι ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου θεωρεί ανάξια σημασίας τα υπόλοιπα που έγιναν στην Τούμπα την Τετάρτη. Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει εμφυλιακές καταστάσεις στην Τούμπα, έγιναν πολλά λάθη και από τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. όμως οι καταστάσεις αυτές δεν είναι η ρίζα του προβλήματος, αλλά συνέπειες του προβλήματος.

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της παρατεταμένης κρίσης στην οποία βρίσκεται η ομάδα σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, διοικητικό, συνδεσμιακό), θα κοινοποιήσει τις θέσεις του μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν τελειώνει σε κανένα πρόσωπο, είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ».

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κρήνης: «Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα»

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Κρήνης αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη απογοήτευση νιώσαμε όλοι μας το βράδυ της Τετάρτης από τον αποκλεισμό του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, για ένα στόχο που ήταν επιθυμία και λαχτάρα όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ για φέτος.

Δυστυχώς, όμως, αυτή η επιθυμία ήταν μόνο για μας και όχι γι' αυτούς που γεμίσανε δεκάδες σελίδες τους τελευταίους μήνες σε εφημερίδες, δηλώνοντας ότι και καλά το θέλανε πολύ. Οι παίκτες μας στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο και δε διεκδίκησαν σε κανένα σημείο την πρόκριση!

Γέμισαν ντροπή χιλιάδες κόσμου που ήταν στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας, που έκανε μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από μια άλλη δεκαετία με πάθος, φωνή και παλμό από τη μια άκρη του γηπέδου ως την άλλη. Χιλιάδες ήταν όμως και αυτοί που παρακολουθήσαν το παιχνίδι μέσω τηλεόρασης και αυτή η πίκρα πραγματικά δεν καταπίνεται με τίποτα.

Διότι μιλάμε για μια ομάδα, που έχει κάνει παιχνίδια τον τελευταίο καιρό που το αγωνιστικό προφίλ της ήταν αξιοζήλευτο και πολλά υποσχόμενο για το κοντινό μέλλον. Αντί αυτού όμως όλες οι προσδοκίες μας προδόθηκαν, από μια εμφάνιση άθλια, που δεν τιμά κανέναν, από εμάς μέχρι και αυτούς που είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για το ότι επακολούθησε προς τη λήξη του παιχνιδιού είναι σαφές ότι πρόκειται για ακραίες ενέργειες που πρέπει να εκλείψουν από το γήπεδό μας και ένα ακόμη κακό που βγαίνει από όλο αυτό το σκηνικό, είναι ότι η μάζα του κόσμου ασχολείται τις τελευταίες ημέρες με τα γεγονότα που σκέπασαν την αγωνιστική ξεφτίλα και όλα τα λάθη που έχουν γίνει σ' αυτήν τη σεζόν από τους υπευθύνους.

Η θέση μας για το αύριο του συλλόγου και την επόμενη μέρα είναι ότι δεν πρέπει να υπάρξει εμφύλιος σπαραγμός μεταξύ μας και δεν είναι η ώρα να αναθεματίσουμε τους πάντες και τα πάντα. Θα πρέπει να επικρατήσει η λογική και να βρεθεί ομοψυχία για το καλό του ΠΑΟΚ και για τη φράση Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Η κριτική σαφώς και πρέπει να γίνει όπως και η απόδοση ευθυνών, τόσο για τα καλά, όσο και για τα κακά. Κλείνοντας να τονίσουμε κάτι που έχουμε πει στο παρελθόν για ακόμη μια φορά ότι
Ο ΠΑΟΚ ΟΣΟ ΔΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved