«Χωρίς άγχος θα κάνει… φιέστα»

«Χωρίς άγχος θα κάνει… φιέστα»

Ο Πρέτρανγκ Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και σχολίασε την κριτική που δέχονται φέτος οι «ερυθρόλευκοι».

Ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κερδίσει την ΑΕΚ  αν παίξει χωρίς άγχος, ενώ αναφέρθηκε στην κριτική που ασκείται στους «ερυθρόλευκους», αλλά και στην γκρίνια που επικρατεί στον κόσμο επειδή η ομάδα δεν κερδίζει τα ντέρμπι.

Ο Τζόρτζεβιτς είπε  χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον «Πρωταθλητή».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Δεν είναι θέμα πως περιμένω εγώ το παιχνίδι ή οποιοσδήποτε άλλος. Πολλές φορές δεν γίνεται αυτό που περιμένουμε και αυτό έχει συμβεί σε κάποια παιχνίδι στη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές δυνατότητες ως ομάδα και είναι βέβαια καλύτερος από την ΑΕΚ, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα εξελιχθούν. Νομίζω πάντως ότι είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει τη νίκη η ομάδα.

Έχει συμβεί σε δυο τρεις περιπτώσεις φέτος να μην κυλήσει καλά ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, αν και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος. Υπάρχει πάντα και το απρόβλεπτο στο ποδόσφαιρο. η ομάδα, πάντως έχει αποδείξει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και φτάνει απολύτως δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου. Από εκεί και πέρα, βέβαια καλό θα είναι να κερδίσει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς σε κάποια άλλα ντέρμπι δεν τα κατάφερε. Δεν πρέπει, όμως, να έχει άγχος η ομάδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αν μπει στο γήπεδο χωρίς άγχος, νομίζω ότι θα τα καταφέρει και θα πάρει τη νίκη».

Για την κριτική που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τα ντέρμπι:

«Εγώ δεν νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν γκρίνιες για τον φετινό Ολυμπιακό. Ο στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν ξεκάθαρος. Να κτίσει μια νέα ομάδα και να κατακτήσει τον τίτλο. Στον Ολυμπιακό, βέβαια, ο πήχης μπαίνει πάντα ψηλά και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, αλλά το στόχο που είχε από την αρχή της σεζόν τον πέτυχε. Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια νέα ομάδα. Δεν είναι εύκολο να κτίσεις μια νέα ομάδα που θα πάρει αμέσως τον τίτλο. Δεν πρέπει με τίποτα να το παραβλέπουμε αυτό».

Για τις… γκρίνιες του κόσμου:

«Εντάξει, το καταλαβαίνω αυτό. Εν μέρει έχει δίκιο και ο κόσμος που περίμενε κάποιες νίκες σε ματς – ντέρμπι, αλλά δίκιο έχει και η ομάδα, διότι ήδη έχει πετύχει πάρα πολλά. Καλό θα ήταν σίγουρα να είχαν έρθει κάποιες νίκες ακόμα στα ντέρμπι ή να μην είχε έρθει αυτός ο αποκλεισμός στο κύπελλο, αλλά ο σκοπός ήταν να κτιστεί μια νέα ομάδα και να κατακτηθεί ο τίτλος. Και αυτά τα έκανε ο Ολυμπιακός».

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά:

«Ποτέ δεν είναι εύκολη μια χρονιά για τον Ολυμπιακό. Πάντα δύσκολη είναι. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι υπάρχει χρόνος, ώστε να γίνουν κάποιες διορθώσεις και η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη την επόμενη σεζόν. Του χρόνου άλλωστε, θα έχει να παίξει και στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός, κάτι που φέτος δεν το είχε, καθώς δεν προχώρησε στην Ευρώπη».

Για τις δηλώσεις που έκανε στη Σερβία για ανάληψη κάποιας θέσης στον Ολυμπιακό:

«Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα προτεραιότητα για μένα και μπορεί να επιστρέψω το καλοκαίρι, μπορεί σε ένα ή δυο χρόνια, αλλά μπορεί και ποτέ. Περιέργως, όμως, αυτό που βγήκε προς τα έξω ήταν ότι εγώ είπα πως θα επιστρέψω το καλοκαίρι».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved