Το μέλλον είναι εδώ…

Το μέλλον είναι εδώ…

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει… Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία…

Σε λίγες ώρες γίνεται η σέντρα σε ένα ακόμη παιχνίδι. Αρης vs Πανσερραϊκός. Σε τέσσερις αγωνιστικές θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα σε ένα ακόμη πρωτάθλημα της Superleague, η κανονική περίοδος του οποίου ολοκληρώνεται αφήνοντας πίσω του… σκιές και αναπάντητα ερωτηματικά.


Οι πρωταγωνιστές –δυστυχώς- είναι και πάλι έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό…


Μέσα σε αυτό το γκρίζο και θολό τοπίο, ο Αρης, μια ομάδα με περηφάνια και αξιοπρέπεια, η οποία ποτέ δεν μπήκε σε… «άρματα», καλείται να δώσει την τελική της «μάχη» για να σώσει την… παρτίδα.

Το παλικαρίσιο «διπλό» στην Κέρκυρα κράτησε ζωντανό τον στόχο για την συμμετοχή στην διαδικασία των πλέι οφ. Το επόμενο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουν οι Κίτρινοι, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας είναι η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας.

Οι Σερραίοι θα έρθουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς άγχος, αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτε. Αυτό από μόνο του εγκυμονεί κινδύνους. Συν το γεγονός ότι οι κερκίδες θα είναι άδειες, λόγω της γνωστής τιμωρίας.

Εφόσον ο Αρης είναι σοβαρός και αγωνιστικά πειθαρχημένος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανέναν. Η ομάδα αυτή και ποιότητα έχει και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Έστω και τώρα ας αποδοθεί δικαιοσύνη.

Τον δρόμο προς την νίκη έδειξαν μια μέρα νωρίτερα οι Νέοι. Μιλάμε για την ομάδα Κ-20, η οποία έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές αγωνιστικές της επιδόσεις και δίκαια ετοιμάζεται για την απονομή του πρωταθλήματος.

Σε πείσμα της μιζέριας, της καχυποψίας και της αμφισβήτησης, αυτά εδώ τα παιδιά αποπνέουν υγεία, όπως άλλωστε αποπνέει υγεία ολόκληρος ο σύλλογος. Πραγματικά χαίρεσαι να τα βλέπεις να αγωνίζονται. Όπως, επίσης, χαίρεσαι να βλέπεις, Σάββατο πρωί, 2.500 κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου Χαριλάου. Γιατί, απλά, είναι Αρης.

Εκεί ήταν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, εκεί ήταν και ο Σάκης Τσιώλης για να δει αυτήν την ομάδα, που έχει κερδίσει το χειροκρότημα και τον θαυμασμό εχθρών και φίλων.

Ο σύλλογος σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα 97 χρόνια από την ίδρυσή του. Ο Αρης δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, δυναμικό παρόν, αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον…



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved