Συμμορία… δολοφόνων στη Λιβαδειά για τον Ολυμπιακό!

Συμμορία… δολοφόνων στη Λιβαδειά για τον Ολυμπιακό!

Με μπροστάρη τον «πιστολέρο», Μήτρογλου, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ σε 20 λεπτά και… συνεργούς τους Σαβιόλα και Βάις, ο Ολυμπιακός πέρασε… αέρα από το Δημοτικό Στάδιο, επικρατώντας 5-0 του Λεβαδειακού.

Ο Έλληνας επιθετικός αναζητούσε εδώ και… καιρό το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ωστόσο, χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να σημειώσει χατ τρικ και να αποδείξει πως τη φετινή σεζόν αποτελεί το μεγάλο… όπλο των Πειραιωτών στην επίθεση. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στο «τρίποντο» του Ολυμπιακού έχει και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 16’ με το εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Λαμπρόπουλο, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση. Παράλληλα, το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του «συγκροτήματος» του Λιμανιού πανηγύρισε και ο Βάις στο 85’ με ωραίο σουτ.

Η ομάδα του Μίτσελ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως, δεν συνάντησε σημαντικά προβλήματα από τους «πράσινους» της Βοιωτίας και με… ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, πήρε την τρίτη νίκη, σε ισάριθμα ματς της Super League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο, έχοντας απόσταση τριών βαθμών από τους διώκτες της. Από την άλλη, η ομάδα της Λιβαδειάς δεν κατάφερε ούτε στην 3η αγωνιστική να… γευτεί την χαρά της νίκης και έμεινε στον 1 βαθμό και τις επικίνδυνες ζώνες του πίνακα.

Η εξέλιξη του αγώνα…

«Άναρχο» ήταν το ματς στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται σε υψηλό ρυθμό με πολλά τρεξίματα, ωστόσο, τα πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή δεν έδιναν το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές να βγουν με αξιώσεις στις αντίπαλες άμυνες. Ο Ολυμπιακός έδειξε με το… καλημέρα τις διαθέσεις του, μια και στο 5’ ο Κάμπελ σημάδεψε το δοκάρι και στο 16ο λεπτό, ο Σαβιόλα, με εύστοχο πέναλτι, που πήρε ο ίδιος από την ανατροπή του Λαμπρόπουλου, έδιωξε το άγχος από τους Πειραιώτες.

Πάντως, παρά το γρήγορο τέρμα, η ομάδα του Μίτσελ δεν κατάφερε να δημιουργήσει περισσότερους κινδύνους για την εστία του Πρζιρόβσκι, παρά την κατοχή της μπάλας και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 42ο λεπτό για να δούμε μια καλή στιγμή, η οποία ήταν για τους φιλοξενούμενους, αλλά την απώλεσε ο Σαβιόλα, μια και το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ο… νόμος του «πιστολέρο»

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα, ούτως ώστε να «κλειδώσει» το «τρίποντο», αλλά και πάλι ο Κάμπελ δεν ήταν τυχερός στο 55’ μια και το πλασέ του, σε κενή εστία, έπειτα από κεφαλιά – γύρισμα του Φουστέρ, «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι άλλαξε… ρυθμό, μετά το 65ο λεπτό, όταν ο Μήτρογλου πήρε τη θέση του Ολαϊτάν και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με τους «ερυθρόλευκους», τη φετινή σεζόν. Ήταν το φάουλ του Φουστέρ στο 70’ με τον διεθνή φορ στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά να σημειώνει το 2-0.

Όμως, αυτή ήταν μόλις η… αρχή για τον «πιστολέρο», καθώς με… εξαίρεση το γκολ του Βάις στο 85’ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σημειώνοντας χατ τρικ. Αρχικά στο 89’ έκανε ωραία ενέργεια έξω από την περιοχή, άλλαξε με τον Φουστέρ και σε θέση βολής δεν… λάθεψε και στην συνέχεια, στις καθυστερήσεις του αγώνα, με δυνατό σουτ, εκτός περιοχής, δίνοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη 5-0 κόντρα στον Λεβαδειακό που είχε παραδώσει… πνεύμα.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Onsports:

{coveritlive}5792a87abc{/coveritlive}



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved