Παναθηναϊκός-Βέροια: Ώρα για… restart

Παναθηναϊκός-Βέροια: Ώρα για… restart

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βέροια (21:30, Onsports/Novasports 2) στη «Λεωφόρο» και θέλει τρίποντο για να κάνει… restart μετά το «μάθημα» της προηγούμενης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη.

Με τα μεταγραφικά νέα του Παναθηναϊκού να έχουν πάρει ευχάριστη τροπή τις τελευταίες ώρες, αφού ο Πράνιτς αναμένεται να είναι και στα επίσημα της Λεωφόρου για να δει τη νέα του ομάδα και έγινε νέα προσέγγιση με τον Φιγκερόα, στο «τριφύλλι» περιμένουν τα… χαρμόσυνα κι από το αγωνιστικό κομμάτι. Το βράδυ του Σαββάτου οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Βέροια και θέλουν να εκμεταλλευτούν για δεύτερο ματς φέτος τη δύναμη της έδρας έτσι ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού περιμένουν πως ο κόσμος θα ξεπεράσει τις 10.000 κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, ενώ στο περιθώριο του αγώνα θα τιμηθεί και ο παλαίμαχος αμυντικός της ομάδας, Γιάννης Καλιτζάκης. Ο «Νίτζα» θα ανοίξει το… χορό σε μια σειρά από βραβεύσεις που έχει προγραμματίσει να κάνει η «πράσινη» ΠΑΕ στους παλιούς άσους της ομάδας που τίμησαν τη φανέλα και έγραψαν τη δική τους ιστορία με το «τριφύλλι».

Χωρίς «Σίφο», με Ατζαγκούν!

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού ο Κροάτης αμυντικός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μην πιεστεί, ενώ αντίθετα στην αποστολή μπήκε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός δεν έχει κλείσει εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, όμως ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δείχνει να τον εμπιστεύεται και ετοιμάζεται να του δώσει την ευκαιρία. Εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Μέντες.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ και τους Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή και Μαρινάκη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Σε ρόλο «6αριού» θα είναι ο Λαγός, με τους Ζέκα και Αμπεΐντ μπροστά του. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα κινηθεί ο Θανάσης Ντίνας, στο αριστερό ο Εμίρ Μπαϊράμι και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο Μάρκους Μπεργκ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετέχουν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.

Πάνοπλη η Βέροια

Πάνοπλη θα παρουσιαστεί η Βέροια στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα έχει στον πάγκο της τον Στέφανο Γαϊτάνο, μετά από όλα όσα έγιναν με τον Γκόραν Στεβάνοβιτς και την απομάκρυνσή του, με τον έμπειρο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών και να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του από την Πέμπτη.

Σε αυτή μετέχουν οι: Αναστασόπουλος, Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Μπέν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς, Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Γκιγιέρμο, Βεργώνης, Σεκούντο,Παυλίδης, Μάνος.



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved