Δερμιτζάκης: «Μόνο νίκη στο ντέρμπι»

Δερμιτζάκης: «Μόνο νίκη στο ντέρμπι»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ υποστήριξε πως η ομάδα του καλείται να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά έτσι ώστε να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

Για το ματς με τη Βέροια:

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το παιχνίδι με τη Βέροια, γιατί η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή. Ήταν ένα αρνητικό παιχνίδι για εμάς εκτός των πρώτων 20 λεπτών, γιατί χάσαμε την συγκέντρωση μας, δεν είχαμε επικοινωνία και έλλειψη βασικών αρχών σε άμυνα και επίθεση. Σίγουρα οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να διαχειριστούμε το ματς όπως θέλαμε. Ένα αποτέλεσμα που το ξεχάσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναλύσαμε τα λάθη μας. Αν δουλέψεις πάνω στα λάθη σου μπορείς να τα βελτιώσεις.»

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Ο Πλατανιάς είναι μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα αλλά έχει αλλάξει και αυτή πολύ το ρόστερ και ψάχνει να βρει τον ρυθμό της. Είναι μια ομάδα με μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους, για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Για να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο και στις ατομικές και στις ομαδικές ικανότητες.

«Είναι ματς που χρειάζεται συγκέντρωση πάθος δύναμη και συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Αυτό θέλουμε να το κάνουμε σε όλες τις αναμετρήσεις . Είμαι αισιόδοξος γιατί τα παιδιά αντιλαμβάνονται την κατάσταση και δουλεύουν σκληρά και με σοβαρότητα για το ματς αυτό. Θέλουμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα»

Για τα προβλήματα τραυματισμών:

«Τραυματίες είναι οι Παπάζογλου, Κυζιρίδης και Ζόρο που δεν θα τον έχουμε με τον Πλατανιά και κοιτάμε τον Κουτσιανικούλη που κάνουμε ένα αγώνα δρόμου για να τον έχουμε μαζί μας.»

Για τo τι γίνεται στο θέμα του επιθετικού αλλά και το θέμα του κεντρικού αμυντικού:

«Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι ψάχνουμε για επιθετικό. Είχαμε στραφεί σε ένα παίκτη, όπως είναι ο Ταμούδο που δεν ήταν εύκολο να τον προσεγγίσεις. Είναι ένας παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και αν έρθει θα μας βοηθήσει πολύ στο γκολ. Παρουσιάστηκαν κάποια οικογενειακά προβλήματα και προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε. Το ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μας απασχολούν υπάρχουν. Δεν θα πάρουμε παίκτη για να πάρουμε. Δεν θέλουμε να πάρουμε ένα ανέτοιμο παίκτη που θα μπει μετά από δύο εβδομάδες. Αν προκύψει κάποιος παίκτης που ήταν σε ομάδα έκανε προετοιμασία, συμμετείχε, θέλει. Ο Ταμούδο είναι ένας παίκτης που έχει ένα πλούσιο βιογραφικό παρελθόν και συγκαταλέγεται σε άλλη κατηγορία.

«Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το Ζόρο, το οποίο το λύσαμε εκ των έσω με τον Μακρή που μπορεί να προσφέρει και εκεί αλλά το μέλημα μας είναι εφόσον προπονούνται με την ομάδα Δαμιανάκης και Φαζός να γίνει ένας εκ των δύο αυτή την στιγμή επαγγελματίας. Αυτοί οι δύο στο μέλλον μπορεί να είναι το κεντρικό δίδυμο της ομάδας. Σήμερα θα ανακοινωθεί και ποιος θα γίνει επαγγελματίας από τους δύο για να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα και να έχει δικαίωμα στο ματς με τον Πλατανιά».

Για το αν τον προβληματίζει η εικόνα των δύο πρώτων αγωνιστικών:

«Σαν εικόνα με προβληματίζει αλλά δεν χάνω την πίστη μου για την ομάδα. Γενικά με προβληματίζει ότι δεν πάει καλά είτε είναι αγωνιστικό είτε εξωαγωνιστικό. Θέλουμε να πετύχουμε μια νίκη που θα πατήσουμε πάνω σε αυτή και θα μπορέσουμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο»



Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved