Τα «φώτα» στο Καραϊσκάκη

Τα «φώτα» στο Καραϊσκάκη

Στη τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Superleague, με τα παιχνίδια -πλέον- να διεξάγονται όλα την Κυριακή (20/3) και ώρα 19:00.

Το «μενού», της 27ης αγωνιστικής, περιλαμβάνει αρκετά αμφίρροπα ματς, ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ και με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παράλληλα, οι αγώνες Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα – Εργοτέλης, αναμένονται να καθηλώσουν το φίλαθλο κοινό.

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στο ματς με τον Πανσερραϊκό, επιθυμεί η Ξάνθη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο», προκειμένου να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνισθεί η ομάδα της Τρίπολης στον εν λόγω ματς. Η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου έκανε τους Αρκάδες να βλέπουν αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Άλλον… αέρα έχει φέρει ο Σάκης Τσιώλης στον Αρη, που με τον ερχομό του φαίνεται πως έχει αλλάξει… άρδην το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου.

Οι Θεσσαλονικείς, μετά, λοιπόν, από το «διπλό» στη Κέρκυρα, κόντρα στη τοπική ομάδα, θα προσπαθήσουν να σημειώσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Πανσερραϊκό και να μπει έτσι σε… τροχιά play off.

Στον αντίποδα, τα «λιοντάρια» γνωρίζουν πως έχουν δύσκολη αποστολή, ωστόσο, όπως έδειξαν και στον αγώνα με την Ξάνθη, (νίκη 2-1) έχουν διάθεση να παλέψουν όλα τα ματς.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Να επανέλθει στις νίκες επιθυμεί ο Ηρακλής στο πολύ ενδιαφέρον ματς με τον Πανιώνιο. Ο «Γηραιός» με αντίθετο αποτέλεσμα ίσως μπει σε… περιπέτειες, όσον αφορά την παραμονή του στη Superleague.

Παράλληλα, να ξεφύγει από αυτές τις… περιπέτειες θέλει η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να νικήσει την Λάρισα (3-3).

Έτσι, λοιπόν, με πιθανό «διπλό» στο Καυτανζόγλειο, ο Πανιώνιος θα κάνει ένα πολύ σημαντικό για τη «σωτηρία».

ΚΑΒΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Σε… τροχιά Ευρώπης θέλει να παραμείνει η Καβάλα στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «Αργοναύτες», μετά από την ήττα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, αν θέλουν να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα «όχθη», ο σύλλογος του Βόλου, μετά από τον αποκλεισμό,  από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλει να κατακτήσει, μέσω των play off, ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Έτσι, οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το «τρίποντο» στο εν λόγω ματς, προκειμένου να παραμείνουν μέσα στο στόχο τους.

ΛΑΡΙΣΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Μονόδρομο αποτελεί για τη Λάρισα η νίκη στο ματς με τον Εργοτέλη. Η ΑΕΛ μόνο με «τρίποντο», στο συγκεκριμένο ματς θα συνεχίζει να ελπίζει για παραμονή στη Superleague και οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου το ξέρουν καλά.

Στον αντίποδα, η Κρητική ομάδα δεν θέλει να μπει σε… μπελάδες και να έχει το άγχος της «σωτηρίας» και έτσι θέλει να φύγει από την Λάρισα με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Να τελειώνει με την υπόθεση τίτλος, επιθυμεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στη Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, με «τρίποντο» απέναντι στην «Ένωση» κατακτούν το πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα παραταχθεί η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΚ θέλει, εξάλλου, να επικρατήσει του Ολυμπιακού, εκτός από το γόητρο, έτσι ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Να πετύχει τη δεύτερη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Κέρκυρα.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν,  την περασμένη αγωνιστική, του Ηρακλή και θα ήθελαν να συνεχίσουν στον… ίδιο ρυθμό.

Για τον ΑΟΚ, εξάλλου, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Αρη (4-3), όσον αφορά την παραμονή. Έτσι, το συγκρότημα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, θα τα δώσει όλα για να φύγει από το ΟΑΚΑ, με ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να βλέπει τη συνέχεια με αισιοδοξία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Κυριακή (20/3)
«Πηγάδια»: Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης

«Κλεάνθης Βικελίδης»: Αρης – Πανσερραϊκός

«Καυτανζόγλειο»: Ηρακλής – Πανιώνιος

«Ανθή Καραγιάννη»: Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου

AEL FC Arena: Λάρισα – Εργοτέλης

«Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός – ΑΕΚ

ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός – Κέρκυρα
*Όλα τα ματς αρχίζουν στις 19:00.



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved