Ελαμψε με δέκα ο Αστέρας στα Χανιά (photos)

Ελαμψε με δέκα ο Αστέρας στα Χανιά (photos)

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε ο Αστέρας, που αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 9’, και βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 3’, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 τον Πλατανιά, ενώ διεκδίκησε τη νίκη ως το τέλος.

Το παιχνίδι στράβωσε από το ξεκίνημα για τον Αστέρα, με τον Πλατανιά να προηγείται στο 3’ με πέναλτι του Ναζλίδη, ενώ στο 9’ αποβλήθηκε ο Λισγάρας που βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα. Ωστόσο στο 47’ ο Μπαράλες ισοφάρισε σε 1-1, παλεύοντας για τη νίκη ως το τέλος, καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι στα Περιβόλια για τον Πλατανιά, με τον Λισγάρα να αποδεικνύεται μοιραίος για τους Αρκάδες. Μόλις στο 2’ ο Μπέλιτς έκανε τη σέντρα και ο αμυντικός του Αστέρα κράτησε από τη φανέλα τον Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή, με τον Μάνταλο να δίνει αμέσως το πέναλτι και κίτρινη στον Λισγάρα. Ο Ναζλίδης έστησε την μπάλα απέναντι από τον Ερνάντεζ στο 3’ και τον νίκησε για το 1-0. Σα να μην έφτανε αυτό για τον Αστέρα, στο 9’ σε μια αντεπίθεση του Πλατανιά, ο Λισγάρας έκανε τάκλιν χωρίς να βρει μπάλα στον Γιακουμάκη και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτες πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Οι Χανιώτες επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το σάστισμα των φιλοξενούμενων και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ερνάντεζ. Μετά το 30’ όμως ο Αστέρας βρήκε τα πατήματά του και άρχισε να πολιορκεί την εστία του Πλατανιά, με τον Γιωργαλλίδη να αντιδρά σωστά στα σουτ των Μπαράλες και Καράσκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σάκης Τσιώλης έκανε δύο αλλαγές, βάζοντας στον αγώνα τους Ναβάρο και Ζησόπουλο αντί των Κάφα και Καράσκο. Και στο 47’ ο Ναβάρο έκανε τη σέντρα και ο Μπαράλες με κεφαλιά στην κλειστή γωνία του Γιωργαλλίδη ισοφάρισε σε 1-1. Το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον, με τον Μπαράλες να απειλεί με σουτ και στο 51’. Στο 56’ ο Γουνδουλάκης άγγιξε το γκολ, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 65’ ο Ναβάρο κάνει το σουτ, αλλά ο Γιωργαλλίδης έδιωξε με τα πόδια. Στο 75’ ο Τόρες έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά πλάσαρε άστοχα, με το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος να έχει αποκτήσει καλό ρυθμό, με τις φάσεις να εναλλάσσονται μπροστά από τις δύο εστίες. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Σέρα (82’ Πόποβιτς), Ιντζίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης, Τέτε, Μπέλιτς (70’ Τόρες), Γιακουμάκης (53’ Αγκιλέρα), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Τσαμπουρής, Πιπίνης, Γκοΐαν, Λισγάρας, Καράσκο (46’ Ζησόπουλος), Ουσέρο, Κοντοές, Μπαράλες (90+2’ Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Κάφα (46’ Ναβάρο)

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

{coveritlive}f9974cbeb1{/coveritlive}



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved