«Πρωταγωνιστές οι παίκτες»

«Πρωταγωνιστές οι παίκτες»

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός,  φιλοξενήθηκε στον «Σκάϊ» και μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του αλλά και για το τι περιμένει από τον Ατρόμητο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Για τα συναισθήματα του:«Ήταν μια κορυφαία βραδιά στην ιστορία το συλλόγου. Ποτέ ξανά δεν έχει ξαναφτάσει ο σύλλογος σε έναν τελικό. Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει κάτι τέτοιο και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Είναι κάτι πολύ σπουδαίο και για μένα που βρίσκομαι στη διοίκηση της ομάδας και φτάσαμε μαζί σε αυτήν την επιτυχία. Το να φτάνουμε και να διεκδικούμε όλοι μαζί ένα κύπελλο είναι πολύ σπουδαίο».


Για τους στόχους του Ατρόμητου:«Από την αρχή της σεζόν είχαμε βάλει δύο στόχους.  Ο πρώτος ήταν να ανέβουμε κάποιες θέσεις στη βαθμολογία και δεύτερον να πάμε όσο πιο μακριά μπορέσουμε στο κύπελλο. Φτάσαμε στο τελικό του κυπέλλου  και θα πάμε να το διεκδικήσουμε. Πριν το τελικό θέλουμε να απομακρυνθούμε από τις χαμηλές θέσεις και τον υποβιβασμό και μετά να πάμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».


Για τις στιγμές που ζουν στο Περιστέρι: «Σίγουρα είναι πρωτόγνωρες στιγμές για όλους μας και για τους φίλους της ομάδας. Τον κάναμε να ξεχάσει τα προβλήματα του στη καθημερινή ζωή και να πανηγυρίζει αυτές τις μεγάλες στιγμές. Είναι περήφανοι και χαρούμενοι για την ομάδα τους».

Για το ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές: «Πρωταγωνιστές είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Εμείς σαν διοίκηση είμαστε από πίσω ενισχύοντας για να πάνε καλά και να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για να πετύχουν τους στόχους τους. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα πάρει το κύπελλο: «Η ΑΕΚ είναι το φαβορί και θα εκείνη θα έχει το άγχος. Εμείς έχουμε πετύχει κάτι μεγάλο για την ιστορία μας και θα πάμε να αγωνιστούμε χωρίς άγχος. Η ομάδα έχει αποδείξει πως στη καλή της μέρα δεν φοβάται κανέναν. Ο τελικός γίνεται μετά το τέλος του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα έχουμε οδηγήσει την ομάδα σε ασφαλή θέση για να επικεντρωθούμε στο τελικό.Είναι ένα παιχνίδι μονό και μπορούν όλα να συμβούν».

Για το αν προτιμούσε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ:«Η ΑΕΚ έχει ένα αβαντάζ γιατί θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της που είναι το ΟΑΚΑ. Από κει και πέρα, είναι δύο ομάδες μεγάλες με πολύ δυνατά ρόστερ. Εμείς κατεβαίνουμε σαν αουτσάιντερ και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για κατάκτηση του τροπαίου».


Για το αν πρέπει να αναλάβει την διοργάνωση του πρωταθλήματος η ΓΓΑ:«Δε θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει η διοργάνωση του πρωταθλήματος. Αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι σωστό θεσμικό πλαίσιο που να τηρείται και να εφαρμόζεται. Όταν γίνεται κάτι συνέχεια ψάχνουμε τρόπους να δώσουμε λύσεις και να ιδρύσουμε κανονισμούς. Κάποια πράγματα που γίνανε ήταν χαριστικές ρυθμίσεις όπως το άρθρο 44. Πάλι οι ίδιες ΠΑΕ είναι πρωτοπόρες στα χρέη όπως ήταν και τότε. Οι ομάδες που κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα πρέπει να έχουν ισονομία από όλους προς όλους. Βγάζω παράπονο γιατί η συνέπεια δεν επιβραβεύεται ενώ αυτός που χρωστάει, που πουλάει νταηλίκι και άλλα. Όλες οι πλευρές πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Για τις κασέτες: «Ο χώρος δοκιμάζεται από διάφορα πράγματα το τελευταίο καιρό.Κοιτάξτε, το τι ακούμε και τι λέγεται το γνωρίζουμε όλοι στο χώρο. Από κει και πέρα, όταν δεν έχεις αποδείξεις δε μπορείς να κατηγορείς τον οποιοδήποτε. Έχει αναλάβει το θέμα η δικαιοσύνη και πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις της. Μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved