«Να πληγώσω τον «Λύμπε»»

«Να πληγώσω τον «Λύμπε»»

Να αγωνιστεί στην Ευρώπη με την φανέλα του Ατρομήτου, είναι το όνειρο του Κώστα Νεμπεγλέρα.

Την πίστη του ότι ο Ατρόμητος μπορεί να πάρει το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο αρχηγός του Ατρομήτου Κώστας Νεμπεγλέρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εξέδρα», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη με την ομάδα του Περιστερίου.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Κώστα Νεμπεγλέρα:

- Κώστα, έχετε συνειδητοποιήσει τι καταφέρατε και πόσο χαρούμενο κάνατε τον κόσμο;

«Τις πρώτες στιγμές μετά το ματς ήταν δύσκολο να αντιληφθούμε το μέγεθος της επιτυχίας. Όσο περνούσε η ώρα όμως καταλαβαίναμε όλο και περισσότερο τι ακριβώς έχει συμβεί μέχρι που το χωνέψαμε πλήρως βλέποντας τον κόσμο να περιμένει στα διόδια. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η Τετάρτη ήταν ιστορική μέρα για όλους μας. Ό,τι μας δινόταν η ευκαιρία να συνδέσουμε τα ονόματά μας με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Ατρομήτου και δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε να περάσει έτσι. Προς το παρόν, όμως, οφείλουμε όλα αυτά να τα ξεχάσουμε. Έχουμε επίγνωση της πραγματικότητας και πρέπει να επικεντρωθούμε στο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο, αλλά επιβάλλεται. Με τον τελικό θα ασχοληθούμε ξανά όταν πια θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας».

- Πάντως, αυτή η πρόκριση μπορεί να σας βοηθήσει και για το πρωτάθλημα:

«Εξυπακούεται πως ήταν ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία μας, ειδικά από τη στιγμή που στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε συσπειρωμένοι και δεν σκεφτόμαστε την κούραση. Η ταλαιπωρία του ημιτελικού ήταν από τις πιο γλυκές στην καριέρα όλων μας».

- Στο Πανθεσσαλικό, ο Ατρόμητος έπαιξε με διαφορετικό στυλ από το συνηθισμένο. Ποιο ήταν το κλειδί για να έρθει η πρόκριση;

«Είναι απλό. Ο προπονητής είχε διαβάσει εκπληκτικά τον αντίπαλο και μας έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις για να διαφυλάξουμε το προβάδισμα που είχαμε πάρει στο πρώτο ματς. Ήμασταν άριστοι στην τακτική και εφαρμόσαμε ακριβώς αυτά που μας είχε ζητήσει. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια δυσκολία στο να κρατάμε μπάλα και να βγαίνουμε στην αντεπίθεση, αλλά στο δεύτερο το λύσαμε και αυτό. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

- Την υποδοχή πώς την είδες;

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου και τη χαρά στα πρόσωπα των οπαδών, καταλαβαίνεις πόση δίψα είχαν για μια επιτυχία. Μόλις φτάσαμε στην Αθήνα και αντικρίσαμε την υποδοχή, νιώσαμε 'γεμάτοι'. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ατρόμητο αυτό που έχει συμβεί και θεωρώ ότι, αν κατακτήσουμε το Κύπελλο, το μεγαλύτερο κέρδος που θα προσφέρουμε στην ομάδα είναι η δημιουργία νέας γενιάς οπαδών. Το χρειάζεται και το αξίζει αυτό ο Ατρόμητος».

- Τρίτος τελικός για εσένα. Θα έχει ευτυχή κατάληξη αυτή τη φορά;

«Το ελπίζω… Τρίτη και φαρμακερή που λένε».

- Ξέρεις, και ο Λυμπερόπουλος κυνηγά τον πρώτο τίτλο του...

«Το γνωρίζω, αλλά σκοπός μου είναι να πληγώσω τον «Λύμπε» ».(γέλια).

- Το όνειρο του Νεμπεγλέρα για τον Ατρόμητο;

«Το βραχυπρόθεσμο όνειρο είναι να βρισκόμαστε και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Το μακροπρόθεσμο, να αγωνιστώ με αυτήν την ομάδα σε ευρωπαϊκά ματς. Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι τη δεδομένη στιγμή, γιατί προέχουν άλλα πράγματα. Αλλά θα το ήθελα πολύ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved