Ήρθε για να μείνει ο Απόλλων, 2-1 τον Άρη

Ήρθε για να μείνει ο Απόλλων, 2-1 τον Άρη

Στο πρώτο του ματς, μετά από 13 χρόνια, στη Super League ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 2-1 τον Άρη κι έδειξε τα… δόντια του από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα λάθη των «κίτρινων» στην άμυνα και να πάρει έτσι τη νίκη με το… καλημέρα στη Super League. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν είχε κανένα άγχος, παρά το γεγονός ότι έκανε πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία μετά από 13 χρόνια, και με πολύ καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή ήλεγξε εξαρχής το χώρο του κέντρου κι έκανε το παιχνίδι της κόντρα στον «κομπλαρισμένο» Άρη.

Οι «κίτρινοι» έδειχναν να τα περιμένουν όλα από τους Τάτο και Ουντότζι, είχαν σημαντικά προβλήματα στο να φτάσουν κοντά στα καρέ του Τζόρβα, ενώ τα λάθη που έκαναν στην αμυντική γραμμή τους κόστισαν τα δυο γκολ που δέχθηκαν με αποτέλεσμα όταν κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να γίνουν πιο απειλητικοί, να είναι πλέον… αργά για να ανατραπεί η κατάσταση.

Ο Απόλλων είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 13’ με τον Κόρμπο να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην άμυνα του Άρη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από ένα αρκετά μέτριο εικοσάλεπτο, ο Πετρόπουλος εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος από τον Κύργια, βγήκε απέναντι στον Διούδη και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 67’ με τον Αγγελούδη, μετά από ωραίο κόρνερ του Τάτου, όμως, ήταν πλέον αργά για να αντιδράσει, αφού ο Απόλλων δεν του άφησε περιθώρια…

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη μεγάλη τους επιστροφή στη Super League, δείχνοντας έτοιμοι να διεκδικήσουν και να πετύχουν το στόχο της παραμονής αρκετά σύντομα, με τον Άρη να καλείται να βρει την ομοιογένεια που έδειξε να μην έχει στο παιχνίδι του, έτσι ώστε να διεκδικήσει βαθμούς στα επόμενα ματς του μαραθωνίου που μόλις άρχισε…

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

{coveritlive}6ad69701a3{/coveritlive}



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved