«Να παίξω στο εξωτερικό»

«Να παίξω στο εξωτερικό»

Ένα ακόμη αφιέρωμα στο ταλέντο και την ποδοσφαιρική αξία του Σωτήρη Νίνη, είδε το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε το περιοδικό της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, «FIFA Futbol Mundial», να ασχοληθεί με τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού το οποίο φιλοξεί και δηλώσεις των Γιώργου Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη, για τον συμπαίκτη τους.

Ο Σωτήρης Νίνης, μιλώντας στο περιοδικό της FIFA, αρχικά είπε:

«Είναι μια μοναδική εμπειρία όλο αυτό που ζω. Πριν παίξω τον πρώτο αγώνα με τη πρώτη ομάδα, μια εβδομάδα πριν ήμουν με τους Νέους και ήμουν "ball-boy" στα παιχνίδια μας. Το να ξεκινήσω βασικός και να είναι "ball-boy" οι συμπαίκτες μου ήταν μοναδικό για μένα και ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.  Είχα πολύ άγχος μεν αλλά φρόντισα να το ξεπεράσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και με την βοήθεια των συμπαικτών μου».

Στη συνέχεια, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, αναφέρθηκεστο ντεμπούτο που έκανε με την Εθνική Ελλάδας, τον Μάιο του 2008: 

«Εκείνη η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα δεν έπαιζα καθόλου στην αρχή και προς το τέλος της χρονιάς άρχισα να παίζω λίγο. Η Εθνική ομάδα τότε ετοιμαζόταν να πάει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο κ. Ρεχάγκελ μας κάλεσε σε εκείνο το παιχνίδι με έβαλε βασικό έπαιξα και έβαλα το γκολ στο 5ο λεπτό και ήταν κάτι μοναδικό. Όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή άλλωστε».

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον του:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να έχω την υγεία μου. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο παρά μόνο να παίζω μπάλα. Θέλω κάποια στιγμή να παίξω στο εξωτερικό. Ελπίζω αργά ή γρήγορα αυτό να γίνει. Το έχω σαν όνειρο. Πρώτα από όλα να έχω την υγεία μου και να πηγαίνω καλά όπου και αν βρίσκομαι».

Του «έπλεξαν» το εγκώμιο

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Κώστας Κατσουράνης, έκαναν δηλώσεις στο ίδιο δημοσίευμα, για τον Σωτήρη Νίνη, οι οποίοι υποστήριξαν για τον συμπαίκτη τους, ότι διαθέτει τις δυνατότητες να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

«Το βάρος πολλές φορές είναι πολύ μεγάλο αλλά ο Νίνης δείχνει ότι είναι σοβαρό παιδί και μπορεί να το αντέξει. Εξαρτάται από αυτόν να συνεχίσει να δουλεύει και να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό και μετέπειτα στην Ευρώπη», είπε ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης υποστήριξε για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή: «Έχει όλες τις δυνατότητες να παίξει σε  μια μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό. Και θα ήταν καλό και για τον ίδιο να πάει κάποια στιγμή και να δοκιμάσει την τύχη του».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved