ΠΑΟΚ: Σύνδεσμος… ομάδας και διοίκησης ο «σβούρας»

ΠΑΟΚ: Σύνδεσμος… ομάδας και διοίκησης ο «σβούρας»

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης είναι ο «εκλεκτός» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την θέση του υπεύθυνου διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο «σβούρας» καλείται να αντικαταστήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος συνεχίζει ως βοηθός του Χουμπ Στέφενς στην τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος επιστρέφει στον Δικέφαλο με σκοπό να ενισχύσει το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, από τη θέση του υπεύθυνου διοίκησης.

Δεδομένης της αύξησης των απαιτήσεων και του όγκου εργασιών κρίθηκε επιτακτική η ενίσχυση του τμήματος και αποφασίστηκε η συνεργασία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο γεννημένος στη Φλώρινα τον Αύγουστο του 1975 γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια, καθώς υπηρέτησε και στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ τόσο ως ποδοσφαιριστής (1998-2002 και 2005-2009) όσο και ως τεχνικός διευθυντής.

Το νέο πόστο που αναλαμβάνει τον βρίσκει πιο κοντά στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων καλείται να επιλαμβάνεται των οργανωτικών αναγκών της ομάδας, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, τους οποίους και θα εκπροσωπεί στα γραφεία και στους ιθύνοντες της ΠΑΕ έχοντας φιλτράρει και ιεραρχήσει τα αιτήματα και τις ανάγκες τους».



Ολυμπιακός: Στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ Ποντένσε και Τσικίνιο
Ολυμπιακός: Στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ Ποντένσε και Τσικίνιο
ΑΕΚ: Εκτίει με Ατρόμητο ο Πενράις
ΑΕΚ: Εκτίει με Ατρόμητο ο Πενράις
ΠΑΟΚ: Επίσημα GM ο Μπουντούρης
ΠΑΟΚ: Επίσημα GM ο Μπουντούρης
Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Η ενημέρωση της ΚΑΕ για το παιχνίδι του Telekom Center Athens
Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Η ενημέρωση της ΚΑΕ για το παιχνίδι του Telekom Center Athens
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved