«Στόχος το Champions League»

«Στόχος το Champions League»

Την έξοδο στα προκριματικά του Champions League έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Αντώνης Πετρόπουλος, στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 26ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Παρασκευή(18/03) στον Αντώνη Πετρόπουλου του Παναθηναϊκού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Η βράβευση έγινε στο προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού στην Παιανία και το βραβείο παρέδωσε ο κος Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Ο επιθετικός των «πρασίνων» μίλησε για τους στόχους του «τριφυλλιού» από εδώ και στο εξής, όπως και για τη συνύπαρξή του με τον Σισέ για την οποία όπως είπε χαρακτηριστικά, επιθυμεί να συνεχιστεί και να σκοράρουν και οι δύο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την επίτευξη του πρώτου τέρματος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι μια επιβράβευση, αλλά δεν μένω σε αυτό το βραβείο... Με βοήθησε βέβαια πάρα πολύ και ο Τζιμπρίλ, γιατί αυτός έκανε την πάσα και τον ευχαριστώ γι’ αυτό».

Για την παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και τα δύο γκολ που πέτυχε: «Προσπαθώ κάθε φορά να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ, γιατί έχω μπροστά μου έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και όταν μου δίνεται η ευκαιρία από τους προπονητές μου, προσπαθώ να την αξιοποιήσω. Έτσι έγινε και στον αγώνα με τον Ηρακλή, πήγαμε καλά, κέρδισε η ομάδα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Πλέον κοιτάμε την συνέχεια, γιατί έχουμε τα πλέι οφ. Εκεί θέλουμε να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας σε σχέση με τους αντιπάλους μας, ώστε να βγει η ομάδα δεύτερη και να κερδίσουμε τη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη συνύπαρξη του με τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση του Παναθηναϊκού: «Όπως είδατε πήγαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ο προπονητής θα κρίνει αν θα μας χρησιμοποιήσει και πάλι μαζί. Ελπίζω όσο αγωνίζομαι μαζί με τον Σισέ, να σκοράρουμε και οι δύο».

Για την ευκαιρία του: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα κάθε μέρα και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά, ώστε να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθώ και τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Γιατί αυτό το βραβείο έρχεται μετά από συνολική προσπάθεια και βοήθεια των συμπαικτών μου. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να σκοράρω, για να βοηθώ την ομάδα μου».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Πάντα τα παιχνίδια με τις υποτιθέμενα μικρές ομάδες, είναι δύσκολα. Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς με αυτές τις ομάδες. Δεν πρέπει να ξαναγίνει, γιατί πρέπει να έχουμε μια διαφορά ασφαλείας ενόψει πλέι οφ.  Πάντα σε αυτά τα ματς χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ, για να είσαι στη συνέχεια πιο άνετος. Γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος σε αυτά τα παιχνίδια. Οι αντίπαλοι μας θέλουν βαθμούς, όμως είμαστε μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

Για τα πλέι οφ: «Ο στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας που ήταν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ο μόνος στόχος που μας έχει μείνει είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να τον κερδίσουμε. Θα κάνουμε όλοι μια προσπάθεια, προκειμένου να πάρουμε την δεύτερη θέση».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος μας δίνει βοήθεια συνέχεια, μας κρίνει στο γήπεδο και πρέπει να είμαστε πάντα καλοί για να του δίνουμε χαρά με νίκες».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved