«Περιμένω το πρωτάθλημα!..»

«Περιμένω το πρωτάθλημα!..»

Να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα του Ολυμπιακού περιμένει ο  -MVP της 23ης αγωνιστικής-  Κέβιν Μιραλάς!

Απόλυτα ικανοποιημένος για την ανάδειξη του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αλλά παράλληλα και εξαιρετικά ανυπόμονος για την στέψη του  -με τον Ολυμπιακό-  ως πρωταθλητής Ελλάδας, εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο 24άχρονος διεθνής Βέλγος επιθετικός, ο οποίος βραβεύθηκε σήμερα (18/3) για την απόδοση του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πήρε το βραβείο από τα χέρια του  -άλλοτε φορ του Ολυμπιακού-  Σίνισα Γκόγκιτς, υπογράμμισε ότι ήταν στο χέρι του Παναθηναϊκού να κατακτήσει εκείνος το πρωτάθλημα αντί της ομάδας του, άρα δεν μπορεί να συμμεριστεί όλους όσοι αμφισβητούν την αξία της κατάκτησης του φετινού τίτλου από τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ένα σχόλιο για το βραβείο;

«Θεωρώ ότι αυτό το βραβείο είναι επιβράβευση για όλη την ομάδα. Δεν θα είχα κερδίσει κανένα βραβείο αν δεν υπήρχε η ομαδική προσπάθεια και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».

Έχεις γεμίσει από βραβείο και κύπελλα, αυτό του πρωταθλητή, όμως, πρέπει να το περιμένεις με αγωνία:

«Φυσικά αυτό περιμένω! Είναι το πιο ομαδικό βραβείο που μπορεί να κερδίσει μία ομάδα. Τα μεμονωμένα βραβεία είναι μία διάκριση, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να πανηγυρίσεις ένα πρωτάθλημα...»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία το κυριακάτικο ντέρμπι:

«Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε αυτό το ματς να το κερδίσουμε στην έδρα μας. Θα δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στον κόσμο μας. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας είναι ένα κίνητρο. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ...»

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πολλοί αμφισβητούν τον Ολυμπιακό. Τι απαντάς;

«Φυσικά έχω απάντηση! Αν είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός όλα τα ματς που έχασε, θα ήταν εκείνος πρωταθλητής... Οπότε ήταν στο δικό τους χέρι να το κάνουν…»

Ο Κέβιν Μιραλάς παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια του Σίνισα Γκόγκιτς, με τον τεχνικό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού να επισημαίνει για τον Βέλγο άσο:

«Δεν τον γνώριζε κανείς στην Ελλάδα. Πήγε από το πρώτο παιχνίδι και έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα να πάρει πρωτάθλημα. Εύχομαι και του χρόνου στο Champions League να έχει καλύτερη εμφάνιση κα να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και σ’ αυτή την διοργάνωση...»

Όσον αφορά το προσόν του Μιραλάς, το οποίο ο ίδιος ξεχωρίζει περισσότερο, ο Σίνισα Γκόγκιτς υπογράμμισε:

«Η ταχύτητα, που κινείται στον κενό χώρο, είναι πολύ καλός στην ντρίμπλα, γρήγορος. Έχει όλα τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας σέντερ φορ…»



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved