Νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με τη Βέροια (photos)

Νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με τη Βέροια (photos)

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες», με τις άδειες κερκίδες να είναι το πιο απογοητευτικό κομμάτι του παιχνιδιού…

Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε σήμερα (27/07) τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα και τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν, σε συνδυασμό με την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας, ο κόσμος της ομάδας με την απουσία του θέλησε να στείλει μήνυμα για τις τιμές των εισιτηρίων της νέας σεζόν. Οι ομάδα του Σάββα Παντελίδη πάντως, έδειξε πιο έτοιμη από τη Βέροια και επικράτησε 2-1 έχοντας αρκετά καλή απόδοση στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 43’ με τον Ίλιτς να περνάει κάθετη πάσα στον Λίλα και τον τελευταίο με ωραία τελική προσπάθεια να νικά τον Αναστασόπουλο. Στο 69’ ήρθε και το δεύτερο τέρμα, με τον Κρητικό να σκοράρει με ωραίο σουτ. Η Βέροια, που είχε καλή παρουσία επιθετικά σε κάποια σημεία του ματς, κατάφερε να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά του Μάνου μετά από σέντρα του Ντα Κόστα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Σωτηρίου (60’ Αμπάρης), Ντάσιος (70’ Μουσκάι), Μιχαήλ (70 Ρουμπουλάκου), Τζημόπουλος (46’ Μπέριος), Κολοβέτσιος (74’ Σκόνδρας), Κεϊτά (46’ Τσάβες), Λίλα (76’ Ιωάννου), Τσουκαλάς (72’ Αυγενικού), Βινσέντο (32’ Κρητικός, 83’ Χαρίσης)), Βίλα (74’ Νάκος), Ίλιτς (58’ Γιάκος)

Βέροια (Στεφάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Μπάρμπας (46’ Τζημογιάννης), Αμαραντίδης, Οστόιτς, Βεργώνης (58’ Παυλίδης), Γεωργιάδης (46’ Μπεν, 73’ Μάνος), Μπαργκάν (46’ Ντα Κόστα), Καλτσάς (62’ Σεκούντο), Μιντράκοβιτς (64’ Πλαβούκος)

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε κι ο αγιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Χριστοβασίλη κι άλλα μέλη της διοίκησης του «Άγιαξ» να δίνουν το «παρών».



Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved