Αναδρομή στην... απειθαρχία!

Αναδρομή στην... απειθαρχία!

Ο Μήτρογλου μπορεί να αποτελεί «βαρόμετρο» για τον Πανιώνιο, στην προσπάεια που κάνουν οι Νεοσμυρνιώτες για παραμονή στη Super League, ωστόσο για ακόμη μία φορά έδειξε τον «κακό» του εαυτό.

Με αφορμή το χθεσινό (17/3) τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα του Μήτρογλου, το Onsports σας υπενθυμίζει τα σημαντικότερα παραπτώματα του «πιστολέρο»  από την παρουσία του στον Ολυμπιακό μέχρι σήμερα.

Η... πρωτοβουλία και το χαμένο πέναλτι!

MITROGLOU_ANORTHOSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Κύπρο την Ανόρθωση (Αύγουστος 2008) για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο των προκριματικών που οδηγούν στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν πέναλτι στο 77,’ ενώ βρίσκονται με δύο γκολ πίσω στο σκορ και ο Μήτρογλου παίρνει τη πρωτοβουλία να το εκτελέσει. Η φάση στιγμάτισε την καριέρα του βραχύσωμου φορ, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να μειώσει για την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Αργοπορία… στις προπονήσεις!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, με τον επιθετικό των «ερυθρολεύκων» να κάνει συστηματική παραβίαση του ωραρίου στις προπονήσεις της ομάδας και το «μυρμήγκι» να τον παραπέμπει στη διοίκηση του συλλόγου.

Κόντρα και στον... Μπάντοβιτς

Τα πειθαρχικά παραπτώματα του περσινού Ολυμπιακού μόνο λίγα δεν ήταν, με τον Μήτρογλου να μπαίνει και αυτός στη σχετική λίστα. Ο «πιστολέρο» δεν υπάκουσε στις εντολές του προπονητή του, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος τον έστειλε στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια μίας προπόνησης. Μετά το τέλος της ωστόσο, ο Μήτρογλου μίλησε με το προπονητή του και το θέμα τελείωσε εκεί...

Τα «πιστόλια» ξαναβγήκαν!

Mitroglou_pistolia

Το Νοέμβριο του 2009, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο «Γ.Καραϊσκάκης», με τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Σωκράτη Κόκκαλη, να κάνει συστάσεις στον Μήτρογλου για τον τρόπο, με τον οποίο θα πανηγύριζε σε περίπτωση που κατάφερνε να σκοράρει. Ο «πιστολέρο» πετυχαίνει δύο γκολ και τα «πιστόλια» ξαναβγαίνουν μην υπακούοντας τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. Ωστόσο, αυτή είναι ίσως η μοναδική φορά το πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη δεν ενόχλησε κανέναν στον Πειραιά!..

Ανυπάκουος και στον Λεμονή...

Την άσχημη πλευρά του χαρακτήρα του έδειξε και χθες (17/3) ο Μήτρογλου, καθώς υπέπεσε σε ένα ακόμη πειθαρχικό παράπτωμα, το πρώτο του από τότε που μετακόμισε ως δανεικός από τον Ολυμπιακο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο επιθετικός του «ιστορικού» δεν υπάκουσε στις εντολές του Τάκη Λεμονή και ο τελευταίος έδιωξε τον παίκτη για τα αποδυτήρια.

MITROGLOUASAS

Δείτε σχετικό βίντεο με μία από τις απειθαρχίες του Μήτρογλου...

Αναδρομή στην... απειθαρχία!



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved