Ιστορική... ισοπαλία για Ατρόμητο

Ιστορική... ισοπαλία για Ατρόμητο

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό του Ατρόμητου με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην έδρα της αγγλικής ομάδας, όπου έχει επιτευχθεί το πρώτο τέρμα στην ιστορία της Premier League.

Οι Περιστεριώτες εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί και είχαν τη νίκη στα… χέρια τους μέχρι το τελευταίο λεπτό, χάρις στα δύο τέρματα του Ναπολεόνι, ο οποίος είχε… ανατρέψει το τέρμα του Πόρτερ από το 2’ αλλά ο Τέιλορ στην εκπνοή του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Σέφιλντ ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πριν… προλάβει ο Ατρόμητος να «μπει» στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Πόρτερ, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Σηφάκη.

Η αντίδραση των «κυανόλευκων» ήταν άμεση και στο 10’ ο Ναπολεόνι έφερε το ματς στα ίσια (1-1) με πλασέ, έπειτα από ασθενή επέμβαση του Λονγκ σε σουτ του Παπαδόπουλου. Μάλιστα, ο Ιταλός έδωσε το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα στο 25’ με ένα εξαιρετικό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Μπρίτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Παράσχος έριξαν τον… ρυθμό του αγώνα και η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους Άγγλους στο 60’ με τον Μέρφι να εκτελεί το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 72’ ο Ουμπίντες εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, ωστόσο η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ, ενώ στο 76’ το σουτ του Καλλέργη πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά η Σέφιλντ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό, όταν έπειτα από ωραία ανάπτυξη ο ΜακΓκίντι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Τέιλορ με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ατρόμητος: Σηφάκης (46’ Μπάργκας), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Νάστος), Ταυλαρίδης (67’ Φυτανίδης), Μπρίτο(67’ Φάμπιο), Ναπολεόνι (55’ Καλλέργης), Καραγκούνης (46’ Ουμπίντες), Παπαδόπουλος (67’ Καραμάνος), Γιάννουλης (67’ Τζαμάλ), Δημούτσος (46’ Ιγκλέσιας), Λαζαρίδης (80’ Γρομιτσάρης), Πίτου Γκαρσία (46’ Μπάλας).

Σέφιλντ: Λονγκ, Γουέστλεϊκ, Γουίλιαμς, Μαγκουάιρ, Ντόιλ, Πόρτερ, ΜακΝτόναλντ, ΜακΓκίν, Κόλινς, Μπράντι, Μέρφι.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

{coveritlive}9abbaf8834{/coveritlive}



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved