Μούτας : «Ο Άρης θα είναι έτοιμος την πρώτη αγωνιστική»

Μούτας : «Ο Άρης θα είναι έτοιμος την πρώτη αγωνιστική»

Για όλες τις μεταγραφές αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη στην προετοιμασία, έκανε λόγο ο τεχνικός διευθυντής  του Άρη Δημήτρης Μούτας.

Για ένα παίκτη στην περιφέρεια  και ένα επιτελικό μέσο θα κινηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Μούτα που θα είναι κυρίως Έλληνες. Ωστόσο διαβεβαίωσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη την πρώτη αγωνιστική αφού ο Άρης είναι μια ομάδα που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα σε ψηλά στάνταρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον  Arena fm:

  Για την προετοιμασία: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την πορεία τη προετοιμασίας, υπάρχει ηρεμία και συνέπεια από μεριάς διοίκησης σε όλα τα μέτωπα και αυτό δίνει το έμβασμα και όλη η οργάνωση και λειτουργία της ομάδας  να είναι σε πολύ ψηλά στάνταρ».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ψάχνουμε έναν περιφερικό ακόμα ο οποίος θα είναι Έλληνας, έναν επιτελικό μέσο αλλά ψάχνουμε και κάποιους παίκτες στην άμυνα οι οποίοι επίσης πρέπει να είναι Έλληνες. Για τον Σουμπίνιο κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά ήτανε μεγάλη ευκαιρία καθώς θα τον παίρναμε ως ελεύθερο και θα τον κάναμε δικό μας για δυο χρόνια. Όσο για τον Βιόλα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη στο οικονομικό κομμάτι, ο παίκτης ξεκίνησε από τις 250.000 αλλά φτάσαμε πολύ χαμηλότερα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την ιδιοκτησία του παίκτη καθώς το 50% έχει η Ρετζίνα και το 50% έχει η Παλέρμο. Το θέμα πάντως παραμένει ανοικτό αφού δεν έχουμε καλύψει την θέση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες δυο περιπτώσεις που δεν έχουν βγει τα ονόματα προς τα έξω με δυο παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ο Λυκογιάννης μας ενδιαφέρει αλλά πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα πρέπει να τον πείσουμε να έρθει στον Άρη. Το βασικό για τους παίκτες είναι να θέλουν να έρθουν στον Άρη. Όσο για τον Τάτο δεν είχε προτεραιότητα τον Άρη οπότε και εμείς στραφήκαμε σε άλλες περιπτώσεις».
Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα: «Ο Άρης θα είναι έτοιμος την πρώτη αγωνιστική, όποιοι παίκτες και αν προσδεθούν θα παίζουν σε άλλες ομάδες οπότε θα είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας».
Για τον Αγάνθο: «Γνωρίζουμε ότι ο παίκτης πονάει, θέλει να κάνει προπόνηση αλλά δεν μπορεί και εκεί προκύπτουν άλλοι παράμετροι. Πρέπει να αναφερθώ στο παρελθόν αν και δεν θέλω αλλά μιλάμε για εγκληματική πράξη, πρέπει να βγουν αυτοί οι άνθρωποι να μας πούνε γιατί και το παιδί αυτή την στιγμή βρίσκετε υπό πίεση, ξέρει ότι έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Πρέπει να βγει αυτός ο ευλογημένος άνθρωπος και να μας πει, αφού ήξερε το παρελθόν του παίκτη, με τα προβλήματα στα γόνατα πως μπορεί και του κάνει κλειστό συμβόλαιο, 200 χιλιάδες ευρώ. Αναφέρομαι ανοικτά στον κ. Ψηφίδη και πραγματικά θέλω να βγει και να μας απαντήσει».
Για τον Αβάνογλου: «Προκαλώ τον κ.Αβάνογλου να αποδείξει ότι είμαι ΠΑΟΚ και ότι είμαι γραμμένος σε οποιονδήποτε σύνδεσμο. Αν το αποδείξει θα αγοράσω 500 διαρκείας και VIP. Ας αγοράσει 1000 διαρκείας και θα αγοράσω εγώ 500. Τα μπλέκει τα πράγματα και θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα».



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved